Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το ολοκαίνουριο Range Rover

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το ολοκαίνουριο Range Rover

ΝΕΑ

Έρχεται το ολοκαίνουριο Range Rover

ΝΕΑ

Προτού απομακρύνει την κουκούλα από το υπερπολυτελές επιβλητικό SUV, η Land Rover δίνει στη δημοσιότητα δύο teaser φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Αδειάζει σιγά-σιγά η κλεψύδρα για την αποκάλυψη του ολοκαίνουριου Range Rover, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου στο πλαίσιο ψηφιακής εκδήλωσης.

Δεδομένου ότι η τρέχουσα, τέταρτη γενιά του επιβλητικού SUV βρίσκεται στην αγορά από το 2012, η αγωνία των φίλων της μάρκας σχετικά με το καινούριο είναι μεγάλη. Και απόλυτα κατανοητή από τη Land Rover η οποία φρόντισε να τη μετριάσει, δημοσιεύοντας δύο teaser φωτογραφίες.

Η πρώτη που είναι τραβηγμένη από το πλάι και απεικονίζει το μοντέλο εν κινήσει, καταδεικνύοντας πως διατηρείται αναλλοίωτη η γνώριμη σιλουέτα του. Η δεύτερη προσφέρει μια γεύση για το μπροστινό μέρος που δείχνει σημαντικά φρεσκαρισμένο, με πιο μοντέρνο προσανατολισμό.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικά αναβαθμισμένη θα είναι και η καμπίνα, με πιο σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης (Pivi Pro), νέες χλιδάτες επενδύσεις και εμπλουτισμένη παλέτα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας.

«Μέσα σε πέντε δεκαετίες καινοτομίας, το Range Rover έχει αναδειχθεί σε ηγέτη. Έχει αποκτήσει ένα μοναδικό στάτους ως το απόλυτο SUV για βασιλικά πρόσωπα, πολιτικούς, βιομηχανικούς ηγέτες και δημόσια πρόσωπα, συνδυάζοντας απαράμιλλη φινέτσα και ασύγκριτο ταλέντο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Land Rover.

Advertisement

Θα είναι το πρώτο Range Rover που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MLA η οποία είναι συμβατή με θερμικές, plug-in υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις. Το λανσάρισμα, τέλος, υπολογίζεται για τα μέσα του 2022, με τη μηδενικών ρύπων εκδοχή να διατίθεται σε μεταγενέστερο χρόνο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bowler παρουσιάζει το αγωνιστικό Land Rover Defender
Έτσι θα είναι το οκταθέσιο Land Rover Defender
Land Rover: Ετοιμάζει τη ναυαρχίδα των Defender