Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Range Rover Evoque L: Νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο

Ελλάδα 4:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Range Rover Evoque L: Νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο

ΝΕΑ

Range Rover Evoque L: Νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο

ΝΕΑ

Η Land Rover παρουσιάζει μία ειδικά διαμορφωμένη για τους Κινέζους αγοραστές έκδοση του νέας γενιάς Range Rover Evoque.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να κατακτήσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό στην Κίνα, γνωρίζοντας τις ανάγκες και το τι είναι στη μόδα, η JLR λανσάρει το Range Rover Evoque L, το οποίο ξεχωρίζει από τις μεγαλύτερες διαστάσεις του αμαξώματος.

Πιο συγκεκριμένα, στην εν λόγω έκδοση έχει αυξηθεί κατά 16 εκατοστά το συνολικό μήκος, που φτάνει πλέον τα 4.531 χιλιοστά, ενώ αντίστοιχα δεν λείπουν οι μεγαλύτερης επιφάνειας πίσω πόρτες και το λογότυπο «L» στην πίσω κολώνα. Χάρη στα παραπάνω, είναι εμφανής η ευρυχωρία στο εσωτερικό, κυρίως για τους πίσω επιβάτες, όπου έχουν επιπλέον χώρο για τα πόδια, κυρίως λόγω του μεγαλύτερου κατά 12,5 εκατοστά μεταξονίου.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, στον στάνταρ εξοπλισμό του Evoque L περιλαμβάνεται η πανοραμική ηλιοροφή, τα πίσω ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με ανακλινόμενες πλάτες, όπως και οι δύο ψηφιακές οθόνες 10,2 ιντσών που έχουν τον ρόλο του πίνακα οργάνων και του συστήματος infotainment. Από το μενού δεν λείπει επίσης το «έξυπνο» κλειδί, που περιλαμβάνει για την περίσταση μία ενσωματωμένη οθόνη OLED που λειτουργεί ως smartwatch.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η έκδοση Evoque L Launch Edition προς το παρόν θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, με την τιμή του να ξεκινά από τις 56.210 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο Nurburgring το νέο Range Rover (+video)
Range Rover Velar PHEV: Πολυτέλεια με κατανάλωση… 2,3 lt/100 km (video)
Προσωρινό στοπ στην παραγωγή των Land Rover Defender και Discovery

 

Advertisement