Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: Η πολυτέλεια αλλιώς…

Ελλάδα 1:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: Η πολυτέλεια αλλιώς…

ΝΕΑ

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: Η πολυτέλεια αλλιώς…

ΝΕΑ

Η Land Rover παρουσίασε την κορυφαία έκδοση του Range Rover Sport, την SVR Ultimate Edition.

Advertisement
Advertisement

Δημιουργήθηκε από τη Land Rover Special Vehicle Operations και διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, το Gloss Maya Blue, το Gloss Marl Grey και το Satin Ligurian Black. Τα δύο πρώτα είναι αποκλειστικά για την Ultimate Edition και διαθέτουν την εντυπωσιακή τεχνολογία νιφάδων γυαλιού για έντονη λάμψη σαν αστέρι.

Ανεξάρτητα από το χρώμα που θα επιλεγεί, οι Ultimate Edition εκδόσεις υιοθετούν χρωματική αντίθεση Narvik Black στην οροφή καθώς και μαύρα λογότυπα Range Rover, τα οποία δημιουργούν επίσης χρωματική αντίθεση με το Fuji White. Μαύροι είναι και οι εμπρός αεραγωγοί.

Advertisement
Advertisement

Άλλα σημεία που έχουν ενδιαφέρον του θεατή είναι το καπό από ανθρακονήματα και οι Narvik Black λεπτομέρειες στη μάσκα, τους καθρέπτες και την πίσω πόρτα, καθώς και οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 22 ιντσών, που εν μέρει καλύπτουν το σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης με τις μαύρες δαγκάνες.

Το μοναδικό στυλ συνεχίζεται και στην καμπίνα, καθώς η ομάδα SV τοποθέτησε ειδικά διακριτικά, μεταλλικά διακοσμητικά στο κιβώτιο ταχυτήτων και φωτεινές ενδείξεις Ultimate Edition στα μαρσπιέ.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα επιλέξουν τις επενδύσεις της αρεσκείας τους, ωστόσο, η εταιρεία προτείνει το εσωτερικό Ebony and Cirrus που έχει καθίσματα με ανάγλυφα λογότυπα SVR σε δέρμα Windsor και σουέτ.

Advertisement

Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας 5,0 λίτρων καθιστά το SVR Ultimate Edition το ταχύτερο, ισχυρότερο και πιο δυναμικό Land Rover που έχει παραχθεί ποτέ. Χάρη στους 575 ίππους και τη ροπή των 700 Nm, το Range Rover Sport SVR εκτοξεύεται από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα και σταματά να επιταχύνει στα 283 χλμ./ ώρα.

Advertisement

Το Range Rover Sport SVR Ultimate Edition θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Salon Privé τον επόμενο μήνα, αλλά το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία. Στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά από τις 145.000 ευρώ, ενώ στις ΗΠΑ είναι αισθητά πιο φτηνό (από 122.000 ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το δυναμικό Range Rover Sport PHEV που “καίει” 3,6 λτ./100 χλμ.
Το Range Rover Velar της Manhart με 296 χλμ./ώρα (+video)
Μια πρώτη γεύση του νέου Land Rover Range Rover