Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διεκδικεί πρωτιά η Lexus στις ΗΠΑ

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διεκδικεί πρωτιά η Lexus στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Διεκδικεί πρωτιά η Lexus στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Η Lexus με μια εντυπωσιακή «αντεπίθεση» σε επίπεδο πωλήσεων, διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση μεταξύ των κατασκευαστών πολυτελών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο τρίμηνο του έτους, η Mercedes είχε την πρώτη θέση στις πωλήσεις μεταξύ των κατασκευαστών πολυτελών αυτοκινήτων αλλά στην εξέλιξη του 2021, υπήρξαν ανατροπές.

Το 2021 ξεκίνησε πολύ καλά για τη Mercedes-Benz αλλά όπως φαίνεται, θα «κλείσει» ακόμα καλύτερα για τη Lexus. Με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο στίβο των πωλήσεων, το πολυτελές παρακλάδι της Toyota, διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτιά στις ετήσιες πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, η Lexus με 81.093 πωλήσεις, υποσκέλισε τις BMW και Mercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην τέταρτη θέση έμεινε η Audi που ακολουθεί στο συγκεκριμένο ράλι πωλήσεων, έχοντας σημειώσει 41.019 ταξινομήσεις κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, αριθμός που αποτελεί μείωση κατά 14 τοις εκατό σε σχέση με το αντίστοιχο νούμερο 2020. Μια ματιά στα στοιχεία πωλήσεων που δημοσίευσε η Lexus αποκαλύπτει ότι τα SUV της, RX και NX, αντιπροσώπευαν περισσότερες από τις μισές πωλήσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή: Οδηγούμε το νέο Lexus NX στην Ισπανία
Audi Q4 e-tron: Ηλεκτρική πολυτέλεια στα SUV
Έκδοση Nurburgring για την Toyota Corolla

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement