Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Διακοπή στην παραγωγή του «βασικού» Tesla Model 3

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διακοπή στην παραγωγή του «βασικού» Tesla Model 3

Mobility

Διακοπή στην παραγωγή του «βασικού» Tesla Model 3

Mobility

Η Tesla από το νέο έτος δεν θα έχει σους τιμοκαταλόγους της το «βασικό» Model 3, που έχει γίνει πολύ δημοφιλές ειδικά στις ΗΠΑ με την τιμή των 35.000 δολαρίων.

Advertisement
Advertisement

Η βασική τιμή των 35.000 δολαρίων βοήθησε την Tesla να προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό για το Model 3 πριν καν την επίσημη παρουσίαση και κυκλοφορία του.

Στην πορεία, φάνηκε πως η Tesla δεν είχε πρόθεση να προσφέρει τη συγκεκριμένη έκδοση σε μεγάλα νούμερα διάθεσης και τώρα, με αφορμή την ανανέωση του αυτοκινήτου εν όψει του νέου έτους, προτίθεται να εξαλείψει τη συγκεκριμένη έκδοση από τη λίστα με τα διαθέσιμα μοντέλα της. Μέχρι στιγμής, ο τρόπος με τον οποίο μπορούσε κάποιος να αγοράσει με 35.000 δολάρια ένα standard range Model 3, ήταν να προσαρμόσει το λογισμικό που θα περιόριζε την απόδοση και την αυτονομία, στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου βάσης, που όμως είναι το Model 3 Standard Range Plus.

Advertisement
Advertisement

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στις ΗΠΑ που έχει να κάνει με τα νέα μοντέλα της Tesla αλλά και τις αναβαθμίσεις της γκάμας για το 2021, η δυνατότητα αυτή δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά. Έτσι λοιπόν, η Tesla θα κατευθύνει το αγοραστικό ενδιαφέρον στις πιο ακριβές εκδόσεις του μοντέλου, που θα έχουν μεγαλύτερη αυτονομία και απόδοση. Με την έκδοση Standard Range να βγαίνει από τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών, ως «βασικό» Model 3 θα θεωρείται πλέον το Standard Range Plus, το οποίο τιμολογιακά ξεκινά από τα 39.190 δολάρια και έχει αυτονομία 423 χιλιόμετρα.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Πρόστιμο 12 εκατ. ευρώ στην Tesla 

Τα diesel “βλέπουν την πλάτη” των ηλεκτρικών 

Advertisement

Tesla Model 3 εκτός ελέγχου πέφτει πάνω σε γκαράζ και το καταστρέφει (VIDEO)