Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla Model 3 εκτός ελέγχου καταστρέφει γκαράζ (+video)

Ελλάδα 12:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla Model 3 εκτός ελέγχου καταστρέφει γκαράζ (+video)

ΝΕΑ

Tesla Model 3 εκτός ελέγχου καταστρέφει γκαράζ (+video)

ΝΕΑ

Ο οδηγός ενός Tesla Model 3, έπεσε πάνω σε γκαράζ σπιτιού στην πόλη Κόβινα της Καλιφόρνια και εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος με τα πόδια.

Advertisement
Advertisement

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια σταμάτησε την καταδίωξη. όταν η κατάσταση έγινε επικίνδυνη, για να μην υπάρξουν θύματα.

Οι κάμερες ασφαλείας των γύρω δρόμων έδειξαν πως ο οδηγός του Model 3 προσπαθούσε να δραπετεύσει από την αστυνομία, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο επέβαινε και μία γυναίκα. Το κυνηγητό ξεκίνησε όταν ο οδηγός του Tesla έκανε  επικίνδυνους ελιγμούς και απότομες αλλαγές λωρίδας.

Λίγα λεπτά αργότερα, η αστυνομία υποψιάστηκε ότι το Tesla χτύπησε κάτι στο δρόμο, όταν τα περιπολικά το έχασαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πλάνα από κάμερα ασφαλείας το ηλεκτρικό αυτοκίνητο γλίστρησε και βγήκε εκτός δρόμου με υψηλή ταχύτητα. Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου χτύπησε σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια έπεσε στο γκαράζ ενός σπιτιού, καταστρέφοντας το εντελώς.

Advertisement
Advertisement

Ο ιδιοκτήτης σπιτιού, εκείνη την στιγμή, παρακολουθούσε τηλεόραση με τη γυναίκα και τον γιο του όταν άκουσε το χτύπημα. Πριν φτάσουν οι αρχές στο σημείο, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και την επιβάτη (η οποία ήταν ελαφρά τραυματισμένη) με τα πόδια. Η αστυνομία προσπάθησε να σταματήσει τον δράση με μπλόκα στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να τον βρει και συνεπώς, η έρευνα συνεχίζεται.

Προφανώς, το Tesla καταστράφηκε εντελώς κατά το ατύχημα, αλλά είναι δύσκολο να το πούμε με βεβαιότητα καθώς τα συντρίμμια από το γκαράζ το… σκέπασαν. Οι αρχές αποφάσισαν να το αφήσουν εκεί για μία ημέρα φοβούμενη ότι η απομάκρυνσή του θα προκαλούσε την κατάρρευση του κτίσματος.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Με μπαταρίες χωρίς κοβάλτιο το Tesla Model 3

Οδηγούμε στην Ελλάδα το Tesla Model 3 Standard Plus

Ένα διαφορετικό Tesla Model 3

Advertisement