Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαφορετική σε όλα η διάδοχος της Lamborghini Aventador

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαφορετική σε όλα η διάδοχος της Lamborghini Aventador

ΝΕΑ

Διαφορετική σε όλα η διάδοχος της Lamborghini Aventador

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του θρυλικού μοντέλου της Lamborghini, της γνωστής μας Aventador θα διαφέρει σε όλους σχεδόν τους τομείς.

Advertisement
Advertisement

Όταν το 2019, η φίρμα από την Sant’Agata παρουσίασε την Sián FKP 37, αρκετοί αναρωτήθηκαν εάν το εν λόγω υβριδικής τεχνολογίας μοντέλο θα αποτελούσε πρόγευση του μελλοντικού αντικαταστάτη της ήδη υπάρχουσας Aventador, που αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί επίσης και το 2007, όταν είχε παρουσιαστεί η Reventon που πάνω σε αυτή εξελίχθηκε και πήρε την τελική της μορφή, τέσσερα χρόνια μετά η ναυαρχίδα της εταιρείας. Όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου σχεδιασμού της εταιρείας, Mitja Borkert, η επερχόμενη γενιά του συγκεκριμένου μοντέλου δεν θα μοιράζεται κανένα απολύτως στοιχείο με την Sián, έχοντας το δικό της, ξεχωριστό στυλ.

Advertisement
Advertisement

Την ίδια θέση πάνω σε αυτό έχει και ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε βρετανικό μέσο τόνισε: «Εάν κοιτάξει κανείς την πιο πρόσφατη έκδοση της Aventador, η οποία φέρει τον κωδικό LP 780-4 Ultimae, θα δει αρκετά στοιχεία με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας. Όμως, η νέα γενιά της θα είναι κάτι άλλο, τουλάχιστον οπτικά».

Η επόμενη Aventador αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2023 και πολύ πιθανό να εφοδιάζεται με ένα εντελώς νέο V12 μοτέρ, που δυστυχώς για τους λάτρεις της εταιρείας θα διαθέτει και ηλεκτροκινητήρα, λόγω των αυστηρότερων κανονισμών της E.E. σχετικά με τις εκπομπές ρύπων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Πράσινο φως για την ηλεκτρική Lamborghini
Πωλείται η Lamborghini;
Η Lamborghini EV GT θα βασίζεται στην Porsche Taycan


Advertisement