Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δια χειρός Brabus, η Mercedes T Class αποκτά έκδοση Marco Polo

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δια χειρός Brabus, η Mercedes T Class αποκτά έκδοση Marco Polo

ΝΕΑ

Δια χειρός Brabus, η Mercedes T Class αποκτά έκδοση Marco Polo

ΝΕΑ

Οι εκδόσεις Marco Polo της Mercedes έχουν αποδειχθεί αρκετά δημοφιλείς στους λάτρεις της περιπέτειας και της ζωής κοντά στη φύση, οπότε και η νέα T-Class σε αυτή την έκδοση, έχει το δικό της κοινό.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Marco Polo που προορίζεται για όσους αρέσκονται στο camping, πρόκειται να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο έτος.

Στον εξοπλισμό της, βρίσκουμε ένα στρώμα πάχους 10 εκατοστών που υπόσχεται να φιλοξενήσει άνετα δύο άτομα για ύπνο, πάνω σε ένα πτυσσόμενο πάνελ που έχει διαστάσεις 2 επί 1,15 μέτρα. Εκτός από το κρεβάτι, οι αγοραστές θα έχουν στη διάθεσή τους τα ειδικά πρόσθετα για τα εμπρός πλευρικά παράθυρα που λειτουργούν ως σίτες για να μένουν έξω από την καμπίνα τα ενοχλητικά έντομα. Αντίστοιχα, για τα πίσω παράθυρα υπάρχουν σκιάδια για να περιορίζεται ο φωτισμός της καμπίνας, ενώ υπάρχουν και θήκες για την αποθήκευση πραγμάτων στις κολώνες του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, για όσους θέλουν να έχουν και όλο τον πρόσθετο εξοπλισμό του αυτοκινήτου, η εταιρεία προσφέρει προαιρετικά και μια κουζίνα που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος και είναι και αυτή πτυσσόμενη. Δίπλα της, αναπτύσσεται με την ίδια «συρταρωτή» λογική και ένα ψυγείο, πάνω από το οποίο υπάρχει και νεροχύτης με παροχή νερού από ντεπόζιτο 12 λίτρων στη βρύση και όλα τα παραπάνω έχουν την υπογραφή της Brabus σε ότι έχει να κάνει με τη σχεδίαση και την προσαρμογή.

Η πλήρως μετατρέψιμη καμπίνα, επιτρέπει τη διαμόρφωση σε τραπεζαρία, ενώ στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται και δύο καρέκλες αλλά και ένα τραπεζάκι. Η Mercedes λέει ότι τόσο το κρεβάτι όσο και η κουζίνα, μπορούν να εγκατασταθούν ή να αφαιρεθούν από δύο άτομα σε «λίγα λεπτά» και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει κανείς ένα κλασικό επιβατικό όχημα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης εβδομάδας και ένα camper για το Σαββατοκύριακο και τις εκδρομές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια τιρκουάζ Mercedes-AMG G63 από τη Mansory
Νέα Mercedes S-Class: Η επιτομή της καινοτομίας (+video)
Επίσημο: Αυτό είναι το καινούργιο Lexus RX

Advertisement