Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρία πρωτότυπα από τη Mitsubishi στο Τόκιο

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρία πρωτότυπα από τη Mitsubishi στο Τόκιο

ΝΕΑ

Τρία πρωτότυπα από τη Mitsubishi στο Τόκιο

ΝΕΑ

Μεγάλα σχέδια έχει η Mitsubishi για την έκθεση του Τόκιο (20 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου), καθώς εμφανίζεται… εντός έδρας. Η ιαπωνική μάρκα θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη τρία πρωτότυπα μοντέλα. Πρόκειται για δύο SUV και ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο ονομάζεται GC-PHEV, με τα αρχικά να σημαίνουν Grand Cruiser. Είναι ένα μεγάλο SUV με τεχνολογία plug-in hybrid, δηλαδή οι μπαταρίες του θα φορτίζονται μέσω οικιακής παροχής ρεύματος. Θα εξοπλίζεται με το σύστημα τετρακίνησης S-AWC της Mitsubishi, ενώ τα συστήματα ασφαλείας του θα επικοινωνούν ασύρματα με το δρόμο και άλλα οχήματα.

Το Concept XR-PHEV (X – cross over Runner) είναι ένα μικρότερων διαστάσεων SUV, με ελαφρύ αλλά άκρως αποδοτικό υβριδικό σύστημα. Στόχος να περιορίζει σε μεγάλο βαθμό την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Σύμφωνα με τη Mitsubishi, η σχεδίασή του θα θυμίζει sport coupe μοντέλο.

Τέλος, το Concept AR (Active Runabout) είναι ένα όχημα με τους χώρους ενός πολυμορφικού και την εκτός δρόμου δυνατότητα κίνησης ενός SUV. Σε αυτό οι Ιάπωνες θα εμφανίσουν έναν μικρής χωρητικότητας turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού. Το δυνατό σημείο του Active Runabout θα είναι οι δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού. Περισσότερα στοιχεία για τα τρία πρωτότυπα αυτοκίνητα αλλά και φωτογραφίες που θα αποκαλύπτουν περισσότερα για τη σχεδίασή τους, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Advertisement
Advertisement