Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει το ηχοσύστημα της Bentley Batur

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει το ηχοσύστημα της Bentley Batur

ΝΕΑ

Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει το ηχοσύστημα της Bentley Batur

ΝΕΑ

Το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο της Bentley δεν θα μπορούσε να μην έχει το ακριβότερο σύστημα ήχου της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την πρώτη φορά που η Bentley παρουσίασε το επιβλητικό Batur σε πρωτότυπη μορφή. Στόχος της premium μάρκας ήταν να δημιουργήσει ένα μοναδικό αυτοκίνητο, κάτι που τελικά πέτυχε αφού η Batur διαθέτει περισσότερα από 800 εξαρτήματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτό το μοντέλο.

Στις αρχές του καλοκαιριού η Bentley ανακοίνωσε την παραγωγή των πρώτων δύο Batur, ενώ μέχρι το τέλος του 2024 αναμένεται να παραχθούν 18 μοντέλα αφού το κάθε ένα απαιτεί 4 μήνες για να κατασκευαστεί. Για να δείξει το μέγεθος της μοναδικότητας που διαθέτει αυτό το αυτοκίνητο η Bentley έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το σύστημα ήχου που έχει σχεδιαστεί για το Batur.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley συνεργάστηκε με την Focal και την Naim προκειμένου να δημιουργήσει το απόλυτο ηχοσύστημα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Bentley αναφέρουν ότι το εσωτερικό του αυτοκινήτου σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την μελέτη που έγινε από την Focal για το σύστημα ήχου. Το Naim for Mulliner ηχοσύστημα αποτελείται από 20 ηχεία τα οποία περιλαμβάνουν 6 tweeters, 9 mid-range, 2 woofers, δύο ενεργά ηχεία για μπάσο και ένα subwoofer.

Ο σχεδιασμός των tweeters και των mid-range ηχείων χρησιμοποιούν την τεχνολογία M Cone της Focal από την σειρά Grand Utopia. H Focal και η Naim αναφέρουν ότι χρειάστηκαν σχεδόν 10.000 ώρες εξέλιξης για να επιτευχθεί το κορυφαίο αποτέλεσμα παρέχοντας 56 προαπαιτούμενα και συστάσεις για το σύστημα. Πόσο κοστίζει το ηχοσύστημα της Bentley Batur; Μόλις 29.000 ευρώ! Φυσικά, όλα είναι θέμα οπτικής καθώς η Batur θα κοστίζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ, άρα οι 29.000 ευρώ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τον επίδοξο αγοραστή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πολυτελέστερη Bentley Bentayga EWB Mulliner
Η Little Car αναβιώνει την θρυλική Blower Bentley
Θα αγόραζες αγροτικό από την Bentley;

Advertisement