Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα μεταφέρονται στη Ρόδο

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα μεταφέρονται στη Ρόδο

ΝΕΑ

Δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα μεταφέρονται στη Ρόδο

ΝΕΑ

Ειδικά διαμορφωμένα Mitsubishi L200 βρίσκονται στο νησί των Ιπποτών για να επιχειρήσουν σε δύσβατα σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα μεγάλα οχήματα της πυροσβεστικής…

Advertisement
Advertisement

Η φωτιά στη Ρόδο έχει κάψει χιλιάδες στρέμματα γης και περιουσίες ενώ ακόμα και σήμερα πολλά μέτωπα είναι ενεργά. Οι θυελλώδεις άνεμοι δημιουργούν προβλήματα και αρκετές ημέρες αφότου ξεκίνησε η πύρινη κόλαση, η φωτιά δε λέει να σβήσει σε πολλά σημεία.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα μεταφέρονται στο νησί των Ιπποτών για να βοηθήσουν στην ολοκληρωτική κατάσβεση και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, είκοσι πυροσβεστικά οχήματα φορτώθηκαν σε πλοίο για να μεταφερθούν στη Ρόδο.

Advertisement
Advertisement

Πηγαίνουν σε δύσβατα σημεία

Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένα Mitsubishi L200 τα οποία έχουν τη δυνατότατα να μεταφέρουν 800 λίτρα νερού ή επιβραδυντικού υγρού. Τα οχήματα αυτά είναι τετρακίνητα και μπορούν λόγω του μικρού τους όγκου να βρεθούν σε δύσβατες περιοχές που δεν έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν τα μεγάλα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο μεγάλος αριθμός των οχημάτων που πηγαίνουν στη Ρόδο μαρτυρά και τον προβληματισμό που υπάρχει από τους υπεύθυνους αναφορικά με τις εστίες φωτιάς αλλά και τον κίνδυνο να εκδηλωθεί εκ νέου μεγάλη πυρκαγιά τις επόμενες ημέρες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει την συλλογή του
Alfa Romeo: «Δεν χρειαζόμαστε οθόνες 1 μέτρου και 200 συστήματα υποβοήθησης»
Τι ετοιμάζουν στο κεντρικό κατάστημα της DS Αutomobiles;

Advertisement