Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ετοιμάζουν στο κεντρικό κατάστημα της DS Αutomobiles;

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι ετοιμάζουν στο κεντρικό κατάστημα της DS Αutomobiles;

ΝΕΑ

Τι ετοιμάζουν στο κεντρικό κατάστημα της DS Αutomobiles;

ΝΕΑ

Την καινούργια μάρκα του Ομίλου Συγγελίδη θα φιλοξενήσει το κατάστημα που θα γίνει σημείο αναφοράς για την Ευρώπη…

Advertisement
Advertisement

Τις τελευταίες εβδομάδες το κεντρικό κατάστημα της DS Automobiles στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Κηφισίας 240-242 θυμίζει.. εργοτάξιο. Στο κτήριο αυτό που βρίσκονται τα γραφεία του Ομίλου Συγγελίδη παίρνονται όλες οι αποφάσεις που αφορούν στην ελληνική αγορά για τις μάρκες, Citroen, DS Automobiles, Opel και Peugeot ενώ σύντομα θα μαθαίνουμε νέα και για το νέο απόκτημα του Ομίλου που ακούει στο όνομα MG.

Η MG είναι μία μάρκα έχει ρίζες από τη Μεγάλη Βρετανία και ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1920. Έκτοτε έχει περάσει πολλά, έχει αλλάξει αρκετά χέρια και πλέον ανήκει στην κινεζική SAIC Motor.

Την MG θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Όμιλος Συγγελίδη, με την επίσημα παρουσίαση να είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τα μοντέλα της από κοντά στην έκθεση Mobility που θα φιλοξενηθεί τον Σεπτέμβριο στο Golden Hall.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη αντιπροσωπεία MG

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι τα σημεία πώλησης, ωστόσο το κεντρικό κατάστημα θα βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 240-242. Αυτός είναι και ο λόγος που τα συνεργεία στο συγκεκριμένο σημείο εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου μέχρι το φθινόπωρο να έχει ετοιμαστεί η πρώτη αντιπροσωπεία.

Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για ένα κατάστημα που θα αποτελεί σημείο αναφοράς της MG σε όλη την Ευρώπη, καθώς ήδη η μάρκα δραστηριοποιείται σε αρκετές χώρες.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κινούμενες βόμβες με υγραέριο στους δρόμους μας
Στον Σκορπιό η θαλαμηγός των 250 εκατ. ευρώ του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ
Σοκάρει η συντριβή του Canadair στην Κάρυστο (+video)