Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Cristiano Ronaldo: Έδωσε 1 εκατ. ευρώ για ένα ρολόι (+video)

Ελλάδα 21:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Cristiano Ronaldo: Έδωσε 1 εκατ. ευρώ για ένα ρολόι (+video)

ΝΕΑ

Cristiano Ronaldo: Έδωσε 1 εκατ. ευρώ για ένα ρολόι (+video)

ΝΕΑ

Η διάσημη πολυτελής ωρολογοποιία Jacob & Co παρουσίασε  στον Cristiano Ronaldo της Manchester United ένα μοναδικό ρολόι Bugatti Chiron Baguette, το οποίο ταιριάζει με τις προδιαγραφές του υπερ- αυτοκινήτου Bugatti Chiron, που έχει στην κατοχή του.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το μοναδικό ρολόι Bugatti του Cristiano Ronaldo, αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ

 

Η περιουσία του Cristiano Ronaldo υπολογίζεται σε περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια και ο 37χρονος έχει επενδύσει πολλά από τα… μεροκάματά του σε πολυτελή και δυνατά αυτοκίνητα αλλά και ιδιωτικά τζετ.

Advertisement
Advertisement

Μετά από αυτά σειρά έχουν τα πολυτελή ρολόγια. Ο Jacob Arabo, ιδρυτής της φημισμένης μάρκας ωρολογοποιών Jacob & Co, δημιούργησε ένα ειδικό, Bugatti Chiron Baguette για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο ταιριάζει με το σπορ αυτοκίνητο του ίδιου του θρύλου του ποδοσφαίρου, τόσο σε εμφάνιση όσο και στις προδιαγραφές του.

Το hypercar τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 8,0 λίτρων W16, που αποδίδει 1.500 ίππους και μέγιστη ροπή 1.600 Nm. Φυσικά, το ρολόι δεν θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εντυπωσιακό.

Ο σταρ του ποδοσφαίρου φέρεται να έδωσε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για το νέο του ρολόι, το οποίο είναι πιθανό να είναι ένα από τα πιο ακριβά ρολόγια του 2022

Advertisement

Βασισμένο στην Bugatti Chiron, το Tourbillon Baguette της Jacob & Co, αυτό το νέο ρολόι έχει πλάτος 55 mm, ύψος 20 mm και έχει 232 λευκά διαμάντια και 109 μαύρα ζαφείρια, με συνολικά 21 καράτια πολύτιμων λίθων.

Η θήκη είναι πιθανότατα ένα κρύσταλλο από ζαφείρι και παρουσιάζει μια αναπαράσταση του σχεδιασμού της μάσκας του υπεραυτοκίνητου του. Φυσικά, περιλαμβάνει επίσης το ψευδώνυμό του και τον αριθμό της… φανέλας του, CR7, ορατά στο μπροστινό μέρος του ρολογιού.

Advertisement

Ο ωρολογοποιός  δημιούργησε ένα μικροσκοπικό αντίγραφο του κινητήρα W16 της Bugatti Chiron με κρύσταλλα από ζαφείρι. Όταν πιέζετε τη δεξιά κορώνα, ο στροφαλοφόρος άξονας γυρίζει και τα 16 έμβολα αρχίζουν να κινούνται πάνω-κάτω, ενώ οι στροβιλοσυμπιεστές αρχίζουν να περιστρέφονται.

Εκτός από την Chiron, ο Ronaldo,  έχει επίσης μια Veyron και είναι ένας από τους δέκα ανθρώπους που αγόρασαν την Bugatti Centodieci των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACOB & CO. (@jacobandco)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο χρεώνει η Bugatti τα έξτρα;
Το ρολόι του συλλέκτη των Bugatti (+video)
Επίσημο: Καινούργια Bugatti με τον W16