Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Το ρολόι του συλλέκτη των Bugatti (+video)

Ελλάδα 13:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ρολόι του συλλέκτη των Bugatti (+video)

Car Gadget

Το ρολόι του συλλέκτη των Bugatti (+video)

Car Gadget

Το μοναδικό ρολόι χειρός- κόσμημα από την Jacob & Co, που είναι η ακριβότερη εκδοσή του Tourbillon της εταιρείας, έχει επιρροές από την Bugatti Chiron και κοστίζει αδιανόητα πολλά χρήματα.

Advertisement
Advertisement

Το Bugatti Chiron Blue Sapphire Crystal είναι ένα αναμφίβολα εντυπωσιακό ρολόι, με όλα όσα μπορεί να ψάχνει κανείς πάνω σε ένα κόσμημα για να εντυπωσιάσει.

Το 2019 η ωρολογοποιία Jacob & Co. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Bugatti και όσοι ασχολούνται με τα ρολόγια, ήξεραν πως το «ταίριασμα» ήταν μοναδικό. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχουμε δει κάποια εξαιρετικά κομμάτια, δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας και αισθητικής, με την «υπογραφή» και των δύο θρυλικών συνεργαζόμενων εταιρειών. Ως διαχρονικό αποκορύφωμα της συγκεκριμένης συνεργασίας, είναι η κατασκευή του κινητήρα W16 της Bugatti σε μέγεθος τέτοιο ώστε να «χωράει» σε ένα ρολόι χειρός.

Ένα τέτοιο ρολόι, με τον κινητήρα W16 μέσα στην κάσα, έχει τιμή εκκίνησης τα 250.000 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αυξήσουν την αξία και τη σπανιότητα του ρολογιού τους, κάνοντας ειδική παραγγελία για τοποθέτηση επιπλέον πολύτιμων λίθων. Σε αυτό το πνεύμα, το μοναδικό Jacob & Co. Bugatti Chiron Blue Sapphire Crystal, που μόλις παρουσιάστηκε, είναι αυτό που «ταβανιάζει» την αξία του συγκεκριμένου ρολογιού.

Advertisement
Advertisement

Με τιμή καταλόγου τα 1.340.000 ευρώ, το συγκεκριμένο Chiron Tourbillon είναι το πιο ακριβό της «οικογένειας» και ως τέτοιο απευθύνεται μόνο σε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις συλλέκτες αυτοκινήτων της Bugatti που –φυσικά και υπάρχουν- ενώ μπορούν να έχουν οτιδήποτε στο χέρι τους, θα προτιμήσουν κάτι που να τους «συνδέει» με την αγαπημένη τους μάρκα αυτοκινήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεπούλησε η Bugatti Chiron – Τι έρχεται;
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: Ανάκληση για τη Bugatti Chiron
Το Fast & Furious Twin Turbo ρολόι της Jacob & Co. κοστίζει 486.000 ευρώ! (+video)

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement