ΝΕΑ

CoVID-19: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

Ελλάδα 18:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CoVID-19: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

ΝΕΑ

CoVID-19: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

ΝΕΑ

Η Κυβέρνηση παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και με σταθερό οδηγό τις συμβουλές των ειδικών πήρε εγκαίρως αυστηρά προληπτικά μέτρα προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του ιού στην ελλαδική επικράτεια. Σήμερα, η ανάγκη για μέτρα προφύλαξης είναι πιο επιτακτική από πότε. Δείτε τι πρέπει να ξέρετε.

Advertisement
Advertisement

Τρεις ήταν εξαρχής οι στόχοι της Κυβέρνησης, κι αυτοί παραμένουν, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται: ο περιορισμός της διάδοσης του CoVID-19, η ενίσχυση του συστήματος υγείας και η στήριξη της οικονομίας και των εργαζομένων. Στην ειδική πλατφόρμα που κατασκεύασαν οι αρμόδιοι φορείς, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται γύρω από την πανδημία, μέσα από τίς συμβουλές των ειδικών:

Όλα τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται από την Ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιδημία του Covid19 στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Ενέργειες που αφορούν την Παιδεία. Εκπαιδευτικά ιδρύματα, μαθητές, φοιτητές, δάσκαλοι, καθηγητές και απομακρυσμένη διδασκαλία.

Οτιδήποτε αφορά τη σχέση του κράτους με τους πολίτες: Ψηφιακή Διακυβέρνηση, Υπουργείο Εσωτερικών, κ.α.

Όλες οι δράσεις που λαμβάνονται και αφορούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, την απαγόρευση της κυκλοφορίας, τους Έλληνες του εξωτερικού, τους επαναπατρισμούς, τις πτήσεις, και τα αεροδρόμια.

Advertisement

Όλες οι ενέργειες πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Ψηφιακές δραστηριότητες για παιδιά που βρίσκονται σε καραντίνα. Προτάσεις για ψυχολογική υποστήριξη των πολιτών.

Μπείτε εδώ και δείτε όλα τα μέτρα προστασίας

Advertisement