Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen C5 Aircross: Elle est tres chic!

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Citroen C5 Aircross: Elle est tres chic!

ΝΕΑ

Citroen C5 Aircross: Elle est tres chic!

ΝΕΑ

Είναι ένα Citroen. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο, αυτό τα λέει όλα! Το C5 Aircross καταφέρνει να μας ξεγελά και αυτό δείχνει την ευφυία των ανθρώπων της γαλλικής εταιρείας, ένα από τα στοιχεία που την προσδιορίζουν από την ίδρυσή της!

Advertisement
Advertisement

Αυτό που βλέπουμε στο C5 Aircross είναι ένα μεγάλων διαστάσεων SUV, σωστά; Προφανώς, αφού αυτή είναι γενική κατασκευαστική μορφοποίηση του αμαξώματός του. Θα λέγαμε ότι ήταν μια συμβατική συνθήκη που έπρεπε να τηρήσουν οι άνθρωποι της Citroen -έπρεπε να το εντάξουν σε μια κατηγορία.

Ωστόσο, αυτό είναι το «περίγραμμα», ένα αρχικό προσδιοριστικό σχήμα. Κι εδώ επεμβαίνουν οι άνθρωποι της γαλλικής εταιρείας για να εφαρμόσουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από όλους. Να προσφέρουν τη μαγική συνταγή τής επιτυχίας που δικαιωματικά κατέχουν στην αυτοκινητική Ιστορία.

Λιμουζίνα
Αυτό είναι το C5 Aircross, μια λιμουζίνα! Μια λέξη με γαλλική πηγή η οποία έγινε συνώνυμο της άνεσης και της πολυτέλειας, απόλυτα ταιριαστή. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά, καθώς εδώ προστίθεται και ακόμα ένα καθοριστικό στοιχείο: Αυτό της καινοτομίας.

Advertisement
Advertisement

Το C5 Aircross είναι το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα τής Citroen. Από το 2018 που παρουσιάστηκε άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των SUV οχημάτων και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές καθώς οι πωλήσεις του έφτασαν τις 300.000 μονάδες. Πριν από λίγο καιρό, επανασχεδιάστηκε και έγινε ακόμα πιο όμορφο, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φινέτσα του, την τεχνολογική πρωτοπορία του και την εταιρική εικόνα του.

Τα νέα LED φώτα εμπρός και πίσω τα οποία ενισχύουν την εικόνα του είναι τα πρώτα στα οποία στέκεται το μάτι τού παρατηρητή. Η έντονη φωτεινότητά τους και η συγκλίνουσα διαμόρφωσή τους προσελκύει το βλέμμα αρχικά σε αυτά, για να περιπλανηθεί στη συνέχεια με προσοχή και λεπτομέρεια σε κάθε πτυχή του, εξωτερικά και εσωτερικά.

Advertisement

Εμπρός, το νέο C5 Aircross διαθέτει το μοντέρνο εμπορικό σήμα τής Citroen (τον θρυλικό «Λοχία») το οποίο ενσωματώνεται σε μαύρη λάκα και σε χρώμιο, πλέον. Η δυναμικότερη εμφάνισή του αναδεικνύει και τον ισχυρό χαρακτήρα τού αυτοκινήτου, καθώς τόσο η γρίλια όσο και ο προφυλακτήρας έχουν αλλάξει, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι ευρύτερο. Φυσικά, είναι επιβλητικότερο και πιο ελκυστικό.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, οι σχεδιαστές τής εταιρείας διαμόρφωσαν τρισδιάστατα τα εκεί φώτα, δίνοντάς τους μια νέα φωτεινή ταυτότητα και μια πολυτελέστερη εμφάνιση. Μάλιστα, η σκούρα απόχρωση του κρύσταλλου που τα καλύπτει τονίζει περισσότερο τη νέα διαμόρφωσή τους. Τη συνολική εικόνα συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης τροχοί και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών.

Citroën Advanced Comfort
Το C5 Aircross ορίζει νέα δεδομένα και στον τομέα της άνεσης των επιβατών χάρη στην τεχνολογία «Advanced Comfort». Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση συνδυάζεται με μαλακά σε αίσθηση καθίσματα, προσφέροντας μια εμπειρία μετακίνησης «μαγικού χαλιού».

Advertisement

Η ευρυχωρία τού εσωτερικού είναι απαράμιλλη και η ποιότητα υλικών και κατασκευής αυτή που ταιριάζει σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Τέλος, τα συστήματα που διαθέτει ο πλούσιος εξοπλισμός του προσφέρουν ασφάλεια σε όλους και διευκολύνουν τον οδηγό να είναι ήρεμος και οι συνεπιβάτες του να περνούν ευχάριστα στο ταξίδι, παραμένοντας διαρκώς διασυνδεδεμένοι και να διασκεδάζουν με το σύστημα infotainment.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.2 Puretech
Η κομψή σιλουέτα του νέου Citroen C5 Aircross
Citroen: Τα αυτοκίνητα πρέπει να αλλάξουν εντελώς