Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2022

Το νέο Citroen C5 Aircross ξαναγράφει τους κανόνες

Ελλάδα 13:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Citroen C5 Aircross ξαναγράφει τους κανόνες

CITROEN 2022

Το νέο Citroen C5 Aircross ξαναγράφει τους κανόνες

CITROEN 2022

Η Citroen καταφέρνει με το νέο και γεμάτο αρετές C5 Aircross να έχει ξεκάθαρα την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στα επίκαιρα μεσαία οικογενειακά και δη premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Το νέο C5 Aircross είναι ένα μοντέλο πρώτης γραμμής, το οποίο κατάφερε από την πρώτη κιόλας γενιά του να συνδυάσει όλες τις αξίες της εταιρίας με ότι πιο μοντέρνο και σύγχρονο απαιτεί ο σημερινός καταναλωτής.

Η εμπορική επιβράβευση αποκαλύπτει ολόκληρη την αλήθεια. Με πωλήσεις που ήδη αγγίζουν τις 300.000 μονάδες στα μόλις 4 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά, το C5 Aircross δέχθηκε πρόσφατα μία αισθητική και μηχανολογική ανανέωση, ώστε να παραμείνει επίκαιρο και ακόμα πιο ανταγωνιστικό στην δυσκολότερη κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Το νέο C5 Aircross εισάγει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα στο εμπρός μέρος, με τις καμπύλες να δίνουν τη θέση τους σε περισσότερες ακμές και πιο καθαρές γραμμές που αποπνέουν περισσότερο δυναμισμό.

Το νέο λογότυπο της εταιρίας όπως επίσης και τα καινούργια φώτα LED ημέρας σε σχήμα V, δημιουργούν έκδηλα μία εντελώς ξεκάθαρη αισθητική “υπογραφή” στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.

Η κομψότητα των γραμμών στο πλάι αναδεικνύουν το σχήμα του αυτοκινήτου, το οποίο παραμένει εστιασμένο στην εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής πρακτικότητας και άνεσης για τους επιβάτες. Ενώ το σχέδιο ολοκληρώνεται στο πίσω μέρος με νέα τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα LED και μία ιδιαίτερα ελκυστική σχεδιαστική προσέγγιση.

Advertisement

Εντός η έμφαση έχει δοθεί στην άνεση των επιβατών, χάρη και στο πρόγραμμα Citroen Andvanced Comfort, με τα απίστευτα καθίσματα και την κορυφαία αίσθηση ευρυχωρίας που παρέχει στους επιβάτες.

Advertisement

Στο πολυτελές και ταυτόχρονα άνετο σαλόνι του μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα πέντε ενήλικες, με μεγάλη ευχέρεια κινήσεων στα πίσω καθίσματα, και έναν εξίσου μεγάλο χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 580 και φθάνει και έως τα 1.630 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Το ψηφιακό πακέτο είναι αισθητά αναβαθμισμένο, με νέας σχεδίασης οθόνη αφής 10 ιντσών και έναν πολυλειτουργικό ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών, η οποία παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός.

Advertisement

Τα χρώματα και τα υλικά της καμπίνας, έχουν εκλεπτυνθεί με επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας για να τονίσουν την άνεση και την ακόμα υψηλότερη ποιότητα. Η κεντρική κονσόλα, υπερυψωμένη και με αυξημένες διαστάσεις, έχει εκσυγχρονιστεί με ένα μαύρο ύφασμα που κάνει εφέ δέρματος.

Ακόμη πιο εργονομική είναι τώρα η διάταξη των χειριστηρίων, με το νέο, κομψό και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα, ένα νέο κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης που ενσωματώνει τη λειτουργία Grip Control και, στις plug-in-υβριδικές εκδόσεις, τις τρεις επιπλέον επιλογές (Electric, Hybrid ή Sport).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Citroen C5 Aircross: Γιατί είναι η πιο πλήρης επιλογή στα μεσαία SUV;
Citroen C5 Aircross: H γαλλική κομψότητα στα SUV
Η έντονη προσωπικότητα του νέου Citroen C3