Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χρονιά- ρεκόρ για τη Lamborghini το 2021

Ελλάδα 6:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χρονιά- ρεκόρ για τη Lamborghini το 2021

ΝΕΑ

Χρονιά- ρεκόρ για τη Lamborghini το 2021

ΝΕΑ

Με 8.405 παραδόσεις νέων οχημάτων μέσα στο 12μηνο, η Lamborghini σημειώνει για μια ακόμα χρονιά, ρεκόρ πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με την ανακοίνωση του εντυπωσιακού για τα δεδομένα της Lamborghini αποτελέσματος, η εταιρεία επιβεβαιώνει πως μέσα στο 2022 θα κάνει 4 παρουσιάσεις.

Το 2021 η Lamborghini σημείωσε αύξηση ποσοστιαίου ύψους 13 μονάδων σε σχέση με τις αντίστοιχες του 2020. Οι συνολικές πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της Ιταλικής φίρμας έφτασαν να είναι 8.405, αριθμός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν για άλλη μια φορά η καλύτερη αγορά της μάρκας καθώς οι Αμερικανοί πήραν 2.472 Lamborghini. Ακολούθησε η Κίνα με 935 αυτοκίνητα και η Γερμανία με 706, ενώ στην τέταρτη θέση είναι η Βρετανία με 564 παραδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Urus ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής για τη γκάμα της Lamborghini, με 5.021 μονάδες. Στη δεύτερη θέση είναι η Huracan που σημείωσε 2.586 πωλήσεις, ενώ μεγάλες δόξες γνώρισε και η Aventador που βρίσκεται στην αποδρομή της ως μοντέλο, έκλεισε τη χρονιά με 798 πωλήσεις. Παράλληλα, μαζί με τη χαρά της για την πορεία των πωλήσεων του έτους που μόλις τελείωσε, η Lamborghini αποκάλυψε τα σχέδιά της να παρουσιάσει τέσσερα νέα προϊόντα μέσα στους επόμενους 12 μήνες, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα είναι το κάθε ένα από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιάστηκε στα πράσα ο διάδοχος της Lamborghini Aventador (+video)
Ποιοι είναι οι τυχεροί που αγόρασαν τις πιο πολλές νέες Lamborghini Countach;
F1: Ζητά η Mercedes το κεφάλι του Masi;

Advertisement

 

 

Advertisement