Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χιλιάδες καινούργια αυτοκίνητα μπήκαν στην Ελλάδα

Ελλάδα 12:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χιλιάδες καινούργια αυτοκίνητα μπήκαν στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Χιλιάδες καινούργια αυτοκίνητα μπήκαν στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Πάμπολλα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν από τον λιμάνι του Πειραιά στους χώρους των logistics. Τις επόμενες ημέρες οι παραδόσεις στους πελάτες…

Advertisement
Advertisement

 

Η αγορά του αυτοκινήτου συνεχίζει να κρατιέται καλά στις… ρόδες της. Οι παραγγελίες καινούριων οχημάτων είναι δεκάδες χιλιάδες και η αγωνία όλων όσων τα περιμένουν, είναι μεγάλη.

Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις που οι πελάτες θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο από έναν χρόνο για να παραλάβουν στα χέρια τους το αυτοκίνητο που έχουν παραγγείλει. Η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως οι εισαγωγικές εταιρείες πιέζουν τα εργοστάσια και κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για να φέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά και περισσότερα αυτοκίνητα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Την ώρα που οι εισαγωγές γίνονται με το σταγονόμετρο, η χθεσινή μέρα ήταν πολύ καλή για τον κλάδο καθώς υπήρξαν περισσότερες από χίλιες στα logistics των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, από το λιμάνι του Πειραιά οι αυτοκινητάμαξες μετέφεραν πριν λίγες ημέρες πάνω από 1.500 νέα αυτοκίνητα στα logistics. Τα συγκεκριμένα θα προετοιμαστούν, θα καθαριστούν και θα μεταφερθούν και πάλι για να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Advertisement

Παράλληλα αναμένεται τον Ιανουάριο να έρθουν πολλά ακόμα αυτοκίνητα, δίνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου για το 2023…

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota διάλεξε Ελλάδα
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Dacia Spring;
Μεγαλύτερη αυτονομία για την Jaguar F-Pace P400e