Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bugatti: Είναι αυτή η νέα Chiron;

Ελλάδα 19:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bugatti: Είναι αυτή η νέα Chiron;

ΝΕΑ

Bugatti: Είναι αυτή η νέα Chiron;

ΝΕΑ

Μία μικρή έκπληξη έκρυβε η εκδήλωση των Bugatti και Rimac σχετικά με τα εγκαίνια των νέων γραφείων στο Βερολίνο.

Advertisement
Advertisement

Πίσω από τα δύο αφεντικά των εταιρειών και με τη γκάμα τους παρατεταγμένη, φαίνεται ένα εντελώς νέο μοντέλο που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει μία διαφορετική εκδοχή της Nevera.

Το επερχόμενο hypercar, είναι παρατεταγμένο δίπλα στην ηλεκτρική Nevera των 1914 ίππων και καλύπτεται ολοκληρωτικά από σκέπαστρο με το λογότυπο της φίρμας. Η διάδοχος της Chiron σε αντίθεση με τη Nevera αναμένεται να εφοδιάζεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διαθέτει και ηλεκτροκινητήρα.

Rimac Nevera

Οι άνθρωποι της Bugatti δηλώνουν ότι θα είναι το πρώτο υπεραυτοκίνητο παραγωγής με αυτό τον χαρακτήρα, ενώ δεν θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα πάντα για αυτό πριν από το 2024. Νωρίτερα θα υπάρξει σταδιακή αποκάλυψη που θα σημάνει και την έναρξη των παραγγελιών για το περιορισμένης παραγωγής μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η εκδήλωση πάντως είχε να κάνει με τα νέα γραφεία των δύο εταιρειών στο Βερολίνο που θα αποτελέσουν και την έδρα της θυγατρικής τους (Bugatti Rimac). Οι νέες εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν το κέντρο μηχανικής και σχεδίασης της Bugatti, ενώ δεν θα αλλάξει κάτι σχετικά με τη γραμμή παραγωγής της φίρμας στη Γαλλία.

Στο πλαίσιο πάντως των μεγάλων επενδύσεων της Rimac, αλλά και της συνεργασίας των δύο, βρίσκεται προ των πυλών η ίδρυση ενός εργοστασίου που θα αποτελέσει τη φυσική έδρα της. Αυτή θα βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από το 2023 και αναμένεται άκρως εντυπωσιακή, με κήπο στον τελευταίο όροφο αλλά και πίστα δοκιμών για τα εντυπωσιακά υπεραυτοκίνητα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο χρεώνει η Bugatti τα έξτρα;
Ο απίστευτος λόγος που πήρε κλήση μία Bugatti των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ (+video)
Σε μπελάδες ο επιχειρηματίας που έκανε story με 417 χλμ./ώρα (+video)