Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σειρά 7: Νέα διαρροή φωτογραφιών

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW Σειρά 7: Νέα διαρροή φωτογραφιών

ΝΕΑ

BMW Σειρά 7: Νέα διαρροή φωτογραφιών

ΝΕΑ

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε την πρώτη φωτογραφία του Facelift της BMW Σειράς 7 η οποία θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης το 2019. Μία δεύτερη εικόνα της (η οποία εμφανίστηκε στο Instagram) ξεκαθαρίζει την εικόνα του κορυφαίου sedan της BMW.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gs@newsauto.gr)

Η εικόνα δημοσιεύθηκε σε λογαριασμό του Instagram από έναν (πιθανό) συνεργάτη της εφημερίδας Miami Herald. Η φωτογραφία αποκαλύπτει το εμπρός μέρος του πολυτελούς sedan που έχει πινακίδα “The 7.”

Advertisement
Advertisement

Μοιάζει πραγματική και φαίνεται να έχει ληφθεί κατά τη διάρκεια παρουσίασης. Η εικόνα δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικό με το μήκος ή άλλα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Έχει τίτλο μόνο: “Super #sneakpeek του 2020 # 7series # 750i”.

Όπως διακρίνεται η “μάσκα” έχει πολλά κοινά σημεία με το SUV BMW X7. Οι εισαγωγές αέρα είναι μεγαλύτερες από ποτέ και στο τελείωμα τους έχουν χρώμιο. Οι επανασχεδιασμένοι προβολείς ταιριάζουν με αυτούς από τις πρώτες φωτογραφίες, αλλά ο προφυλακτήρας είναι τελείως διαφορετικός.

Στην εικόνα που διέρρευσε πρώτη το σχέδιο του προφυλακτήρα θύμιζε το BMW Vision Future Luxury Concept του 2014, ενώ σε αυτή την νέα φωτογραφία αποκαλύπτεται μια πιο συμβατική εμφάνιση με μια κεντρική κάτω γρίλια που πλαισιώνεται από δύο πλευρικές σε μαύρο χρώμα.

Advertisement

Η ανανεωμένη σειρά 7 θα διαθέτει επίσης νέο προφυλακτήρα πίσω αλλά και ανασχεδιασμένα πίσω φώτα. Στο εσωτερικό της θα υπάρχει ένα νέο ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας.

Η σειρά κινητήρων θα περιλαμβάνει τα μοτέρ, από τις νέες σειρές 8 και X7. Θα μάθουμε περισσότερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, όπου η BMW Σειρά 7 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Advertisement

New7Series1