Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η κινέζικη GWM θα παρουσιάσει τη δική της S-Class

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η κινέζικη GWM θα παρουσιάσει τη δική της S-Class

ΝΕΑ

Η κινέζικη GWM θα παρουσιάσει τη δική της S-Class

ΝΕΑ

Η κινεζική εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα πολυτελές και μεγάλο σε διαστάσεις σεντάν, μέσω μίας νέας μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η Great Wall Motors πρόκειται να λανσάρει μία νέα μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το πρώτο μοντέλο της μάρκας, θα είναι ένα μακρύ και πολυτελές σεντάν, προορισμένο να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους της κινεζικής αγοράς.

Η κωδική του ονομασία είναι ZX και από τις πρώτες εικόνες του που δημοσιοποιήθηκαν, θυμίζει πολύ έντονα το Hongqi H9. Στο πίσω μέρος, η σχεδίαση των φώτων LED είναι παρόμοια με το H9, καθώς εκτείνονται προς τα φτερά.

Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο όμως εκ πρώτης όψεως στο νέο σεντάν της GWM είναι οι τεράστιοι τροχοί. Πιθανολογούμε βέβαια, ότι στο μοντέλο παραγωγής θα φαίνονται και θα είναι πιο γήινοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι διαστάσεις τους θα είναι μικρότερες από τις 22-23 ίντσες.

Το Hongqi H9 μοιάζει πάρα πολύ με το κόνσεπτ της GWM

Advertisement
Advertisement

Οι ομοιότητες με το σεντάν της Hongqi συνεχίζονται στα πλαϊνά, όπου η μεταλλική σχεδιαστική λεπτομέρεια εκτείνεται κατά μήκος. Επίσης, τα δύο αυτοκίνητα μοιάζουν αρκετά και όσον αφορά στα παράθυρα, στους λεπτούς καθρέφτες και τους μαζεμένους προβολείς LED.

Ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα για το επερχόμενο μοντέλο. Αυτό που γνωρίζουμε στα σίγουρα, είναι οι πολύ μεγάλες για την κατηγορία διαστάσεις του.

Συγκεκριμένα, το ZX της GWM θα έχει 5,5 μέτρα μήκος (μακρύτερο από BMW Σειρά 7 και Mercedes-Benz S-Class), γεγονός που λογικά θα εξασφαλίζει εξαιρετική ευρυχωρία στο εσωτερικό του.

Advertisement

Η Great Wall αναμένεται να δείξει περισσότερα, παρουσιάζοντας αυτό το κόνσεπτ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου τον Απρίλιο. Η παραγωγή του υπολογίζεται να ξεκινήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε τα GWM WEY 03 & ORA 03 στην Ιταλία
Η στρατηγική της Great Wall Motor για την Ευρώπη
To Tank 500 είναι το κινέζικο Toyota Land Cruiser

Advertisement