Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Πρόωρη αποκάλυψη για την ανανεωμένη 3άρα

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW: Πρόωρη αποκάλυψη για την ανανεωμένη 3άρα

ΝΕΑ

BMW: Πρόωρη αποκάλυψη για την ανανεωμένη 3άρα

ΝΕΑ

Η BMW έχει σε μεγάλη εκτίμηση την αγορά της Κίνας. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι διαρροές να ξεκινούν πλέον από εκεί.

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη Σειρά 3 φιγουράρει λοιπόν επί κινεζικού εδάφους, λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της.

Πιο αιχμηρή, μοντέρνα και με στοιχεία από τη φρέσκια σχεδιαστική ταυτότητα της βαυαρικής φίρμας θα είναι η facelift εκδοχή της Σειράς 3. Το δημοφιλές και πολυαγαπημένο σεντάν -τόσο στην ευρωπαϊκή αγορά, όσο και στην αγορά της Κίνας- μετρά σημαντικό αριθμό πωλήσεων και κυκλοφορεί με την έβδομη γενιά του από το 2019 και έπειτα.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση λοιπόν είναι διακριτική και αφορά στην πιο επιθετική σχεδίαση, τα νέα φωτιστικά σώματα full LED, νέους προφυλακτήρες, ενώ στο πίσω μέρος διακρίνουμε αλλαγές στο διαχύτη, τις χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και λίγο πιο φουσκωμένο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό δεδομένη ήταν η παρουσία του συστήματος multimedia I-Drive 8.0 , o ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και η κυρτή οθόνη αφής 14,9 ιντσών του infotainment, ενώ γενικότερα επικρατεί ένας διακριτικός εκσυγχρονισμός στο διάκοσμο του γερμανικού σεντάν.

Από πλευράς κινητήρων δεν θα πρέπει να περιμένουμε συνταρακτικές αλλαγές, καθώς λανσάρεται ήδη –μεταξύ άλλων- με δύο εκδόσεις PHEV 204 και 292 ίππων (xDrive), πλούσια γκάμα  κινητήρων βενζίνης και diesel, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή της ανανεωμένης Σειράς 3 εκτιμάται πως θα είναι έτοιμη μέσα στο 2023. Η αποκάλυψη πάντως του δημοφιλούς μοντέλου δεν θα αργήσει να πάρει επίσημη μορφή, ενώ και το λανσάρισμα του θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του έτους επί ευρωπαϊκού εδάφους. Η αγορά της Κίνας πάντως αποτελεί βασική προτεραιότητα πλέον για τη BMW κάτι που δεν είναι μυστικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτες εικόνες από τη BMW i7
BMW M3 Touring: Για τους ατίθασους οικογενειάρχες
Σας θυμίζει κάτι το Aito M5 με τεχνολογία της Huawei;

Advertisement