Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M4 Off-Road αυτοκινούμενο τροχόσπιτο;

Ελλάδα 10:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW M4 Off-Road αυτοκινούμενο τροχόσπιτο;

ΝΕΑ

BMW M4 Off-Road αυτοκινούμενο τροχόσπιτο;

ΝΕΑ

Αν δεν υπάρχει κάποιο ψυχικό πρόβλημα (μεγάλο) τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτή η μετατροπή. Από την άλλη πλευρά ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο και οι καλλιτέχνες προτείνουν ότι θέλουν. Αυτή η… άγρια ​​δημιουργία προέρχεται από τον ψηφιακό σχεδιαστή με την επωνυμία: «Brad Builds» και είναι μία BMW M4 ως off road τροχόσπιτο για ένα άτομο.

Advertisement
Advertisement

Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της νέας BMW M4 έχει σίγουρα προκαλέσει πολλούς ανθρώπους με λάθος τρόπο, αλλά αυτή η δημιουργία αποδεικνύει ότι με ορισμένες σημαντικές τροποποιήσεις, είναι δυνατόν να μην ασχοληθείτε με τις γιγάντιες γρίλιες της «μάσκας».

Από μπροστά, είναι αδύνατο να μην παρατηρήσετε τα ελαστικά εκτός δρόμου και τις μαύρες ζάντες, που προεξέχουν αρκετές ίντσες από τις καμάρες των τροχών. Αυτά τα ελαστικά θα επηρεάσουν αναμφίβολα την οδήγηση του αυτοκινήτου στο δρόμο, αλλά το κάνουν τέλειο για τη διέλευση δύσκολων εδαφών. Μαζί με τους τροχούς παρατηρήστε και το μεγαλύτερο ύψος της ανάρτησης για αύξηση του ύψους από το έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Μετά θα δείτε την… καμπούρα. Συγγνώμη το τροχόσπιτο του οχήματος. Το τροχόσπιτο κάθεται στο πίσω μέρος της Μ4 και για να σταθεί εκεί απαιτεί το κόψιμο μέρους της οροφής της BMW, την αφαίρεση του πίσω παράθυρου και της πίσω πόρτας. Φαίνεται εντελώς παράξενο, αλλά ευτυχώς, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια σχεδιαστική ιδέα που δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας. Ελπίζουμε πως κάποιος/κάποια με πολλά χρήματα δεν θα κάνει αυτό πρωτότυπο πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ο Robert Kubica απογειώνει την BMW M4 στο Nurburgring (video)

Αυτή είναι η BMW M4 του 2021

Advertisement

Επετειακή BMW M4 Heritage