Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche 911 GT3 vs BMW M4 CSL: Ποιος κερδίζει στην κόντρα;  (+video)

Ελλάδα 5:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche 911 GT3 vs BMW M4 CSL: Ποιος κερδίζει στην κόντρα; (+video)

ΝΕΑ

Porsche 911 GT3 vs BMW M4 CSL: Ποιος κερδίζει στην κόντρα; (+video)

ΝΕΑ

Η BMW M4 CSL και η Porsche 911 GT3 μπορεί να είναι δύο μοντέλα που μας δίνουν υλικό για όνειρα, έχοντας παραπλήσιες επιδόσεις, το καθένα όμως έχει το δικό του χαρακτήρα και κατά συνέπεια και το κοινό που το ακολουθεί.

Advertisement
Advertisement

Στο video βλέπουμε τις δύο τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες σε επίπεδο εφαρμοσμένης μηχανολογίας, που όμως έχουν σε επίπεδο επιδόσεων το ίδιο σχεδόν αποτέλεσμα.

Σε αυτό το βίντεο διάρκειας 90 δευτερολέπτων που προέρχεται από το κανάλι Motorsport Magazine στο YouTube, βλέπουμε τα δύο αυτοκίνητα να «λύνουν τις διαφορές τους» στην ευθεία των 400 μέτρων. Η χρονομέτρηση των δύο γερμανικών coupe, δεν μπορεί να δείξει την ενδιαφέρουσα διακύμανση που είχε η μεταξύ τους κόντρα και αξίζει να δει κανείς το video για να καταλάβει.

Advertisement
Advertisement

Ενώ η 911 ξεκινά καλύτερα και δείχνει να παίρνει κεφάλι από τη Μ4, καθώς με την εκκίνηση κερδίζει περίπου ένα μήκος αυτοκινήτου απόσταση, στη συνέχεια, προφανώς κάνουν τη διαφορά τα 40 επιπλέον άλογα της BMW. Οι 550 ίπποι του twin turbo 6κύλινδρου σε σειρά της BMW, καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα έναντι των 510 ίππων του επίπεδου εξακύλινδρου της Porsche.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες Style Edition Porsche 718 Boxster και 718 Cayman
BMW M1000RR ισοπεδώνει BMW M5 CS στην μάχη των… M (+video)
Πως η νέα Porsche Cayenne E-Hybrid ορίζει τους κανόνες

Advertisement

 

 

Advertisement