Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες Style Edition Porsche 718 Boxster και 718 Cayman

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες Style Edition Porsche 718 Boxster και 718 Cayman

ΝΕΑ

Νέες Style Edition Porsche 718 Boxster και 718 Cayman

ΝΕΑ

Οι δύο ειδικές εκδόσεις των Porsche 718 Boxster και 718 Cayman με την ονομασία Style Edition, θα ξεκινήσουν να διατίθενται στις αγορές της Ευρώπης πριν την αλλαγή του χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της έκδοσης και για τα δύο μοντέλα, είναι οι γυαλιστερές μαύρες ζάντες 20 ιντσών με χρωματιστά κέντρα.

Από εκεί και πέρα, οι απολήξεις της εξάτμισης έχουν διαφορετικό, πιο σπορ, φινίρισμα, ενώ το λογότυπο «Porsche» είναι σε ασημί γυαλιστερό. Τα δύο μοντέλα είναι επίσης «φορτωμένα» με εξοπλισμό όπως είναι οι προβολείς bi-xenon με το Porsche Dynamic Light System, με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED 4 σημείων, σπορ εξάτμιση, κάμερα οπισθοπορείας, ParkAssist εμπρός και πίσω, καθώς και διζωνικό κλιματισμό.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche προσφέρει επίσης στην Style Edition των δύο μοντέλων, ένα νέο χρώμα με το όνομα Ruby Star Neo, που είναι μια σύγχρονη απόδοση του Ruby Star που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην 964 Carrera RS. Στις καμπίνες των μοντέλων υπάρχουν θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι, μαύρο ποιοτικό δέρμα για την επένδυση όλων των επιφανειών και ανάγλυφο το σήμα της Porsche στα προσκέφαλα.

Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στις 718 Boxster και 718 Cayman και διαθέτουν turbo τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση 300 ίππους και 380 Nm ροπής. Τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο μπορούν να φτάσουν τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ αυτά με το προαιρετικό 7άρι PDK και Sport Chrono, χρειάζονται μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όταν η Porsche εκθρόνισε την Bentley
Πως η νέα Porsche Cayenne E-Hybrid ορίζει τους κανόνες
Γιατί η Mariah Carey ποζάρει με μια Porsche 356;

 

Advertisement