Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Ανανεώσεις για τις Σειρές 1 και 3

Ελλάδα 14:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW: Ανανεώσεις για τις Σειρές 1 και 3

ΝΕΑ

BMW: Ανανεώσεις για τις Σειρές 1 και 3

ΝΕΑ

Η BMW θέλοντας να συνεχίζει τη δυναμική πορεία των δύο μοντέλων της που εμπορικά είναι δύο από τα δημοφιλέστερα της γκάμας της, προχωράει σε μικρές επεμβάσεις ανανέωσης.

Advertisement
Advertisement

Με τις επεμβάσεις να περιορίζονται σε ορισμένες εξωτερικές λεπτομέρειες αλλά και στην αναβάθμιση του συστήματος infotainment, η BMW φρεσκάρει τα δύο της μοντέλα.

Η BMW Σειρά 1 παρουσιάστηκε το 2019, επομένως μοιάζει λογικό να θέλουν από την εταιρεία να φρεσκάρουν την εικόνα της, έτσι ώστε να πάρει εκ νέου εμπορική ώθηση το μοντέλο. Μη φανταστείτε ιδιαίτερες επεμβάσεις, πέραν κάποιων λεπτομερειών που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση των φώτων και των προφυλακτήρων με ελαφρώς διαφοροποιημένους αεραγωγούς σε σχέση με αυτούς που βλέπουμε στις φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα που είναι τώρα στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα και στο εσωτερικό πρέπει να περιμένουμε μια μικρή αναβάθμιση για το σύστημα infotainment αλλά και τον ψηφιακό πίνακα των οργάνων στην οθόνη των 10,25 ιντσών. Δεν θα μας κάνει έκπληξη αν στο πλαίσιο της ανανέωσης αυτής, ακούσουμε και για μικρές αλλαγές στους κινητήρες, προκειμένου να εμφανίσουν λίγο πιο «πράσινες» επιδόσεις εκπομπών και κατανάλωσης.

Ομοίως και στη Σειρά 3 οι επεμβάσεις θα είναι περιορισμένες, με τα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω να είναι μια από τις πιο εμφανείς διαφορές. Στο εσωτερικό της, είναι πολλές οι πιθανότητες να δούμε το ίδιο infotainment που έχει χρησιμοποιηθεί στις BMW iX και BMW i4– και αυτό θα είναι μάλλον η σημαντικότερη αλλαγή. Όπως και με τη Σειρά 1, δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές σε επίπεδο μηχανικών συνόλων. Οι ανανεωμένες εκδόσεις των μοντέλων, δεν αναμένονται στην αγορά νωρίτερα από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW στο Le Mans του 2024
Τι θέλει να κάνει η BMW με τη Z4;
Νέα BMW M2: Θα εκτοξευθεί στους 490 ίππους;

Advertisement

 

 

 

Advertisement