Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsmotoChoice: 125

ΝΕΑ

Audi: Νέα εποχή συνδεσιμότητας και online υπηρεσιών

  • newsautoteam

Η Kosmocar – Audi παρουσιάζει την εφαρμογή Audi Connect Plug & Play με την οποία το smartphone του κατόχου ενός Audi συνδέεται με το αυτοκίνητό του, μετατρέποντάς το γρήγορα και εύκολα σε «συνδεδεμένο όχημα».

Η έξυπνη συσκευή DataPlug σε συνδυασμό με την εφαρμογή Audi Connect Plug & Play επιτρέπει στα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν από το 2008 μέχρι το 2019 να γίνουν «συνδεδεμένα αυτοκίνητα» με λίγα απλά βήματα στο smartphone.

Η εφαρμογή Audi Connect Plug & Play, διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android, συνδέει τα smartphone του οδηγού μέσω Bluetooth με το Audi DataPlug, μετατρέποντας το όχημα σε «συνδεδεμένο αυτοκίνητο» σε ελάχιστο χρόνο.

Με την εφαρμογή Audi Connect Plug & Play, οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για το όχημά τους ανά πάσα στιγμή, όπως τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τον αριθμό πλαισίου του οχήματός και τη στάθμη καυσίμου, καθώς και τα χιλιόμετρα και τις μέρες που απομένουν μέχρι το επόμενο ραντεβού για service.

Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει σειρά χρηστικών πληροφοριών και υπηρεσιών όπως η άμεση κλήση Oδικής Βοήθειας ή της Εξυπηρέτησης Πελατών, η τελευταία θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου, σύμβουλο οδικής συμπεριφοράς και οικονομικής οδήγησης, η λίστα του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi στην Ελλάδα, αλλά και παιχνίδια προκλήσεων οδήγησης και διαδρομών για την διασκέδαση του χρήστη.

Επιπλέον, σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία για το κόστος των καυσίμων, ο χρήστης της εφαρμογής Audi Connect Plug & Play μπορεί να έχει μια πλήρη επισκόπηση των διαδικασιών ανεφοδιασμού και των μηνιαίων εξόδων καυσίμων. Κάθε φορά που το Audi DataPlug καταγράφει μια διαδικασία ανεφοδιασμού, ο χρήστης της εφαρμογής λαμβάνει μια ειδοποίηση στο smartphone του ότι καταγράφηκαν στοιχεία του ανεφοδιασμού. Μέσα από αυτήν την λειτουργία ο οδηγός μπορεί να διαπιστώσει, όχι μόνο το ακριβές κόστος καυσίμου σε κάθε του διαδρομή, αλλά και τα συγκεκριμένα σημεία μιας διαδρομής όπου θα μπορούσε να εξοικονομήσει καύσιμο εάν ακολουθούσε διαφορετικό στυλ οδήγησης.

Ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής After Sales & Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων στην Kosmocar, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τεχνολογικό εργαλείο για τους πελάτες μας, το οποίο θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη μέσα από την ψηφιακή αναβάθμιση του δικού τους Audi. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως στην Kosmocar – Audi τη σημασία που έχει πλέον η συνδεσιμότητα αυτοκινήτου και smartphone και η εφαρμογή Audi Connect Plug & Play έχει αναπτυχθεί με τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς τον χρήστη και εύκολη στην εγκατάσταση. Είμαστε σίγουροι ότι οι κάτοχοι Audi θα επωφεληθούν από τις υπηρεσίες αυτής της εφαρμογής. Όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στο Audi Connect Plug & Play είναι διαθέσιμες στο audi.gr ή, εναλλακτικά, ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να επισκεφτούν τους Συμβούλους Service στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της Kosmocar, προκειμένου να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά τις νέες online υπηρεσίες.»

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή Audi connect Plug & Play από το Apple App Store ή το Google Play store ή μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση audi.gr/gr/web/el/service/Audi-connect-plug-and-play.html για περισσότερες πληροφορίες και για να ελέγξουν τη συμβατότητα με το δικό τους Audi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φουλ ηλεκτρική επίθεση από την Audi
Audi RS 4 Avant & RS 5: Κολασμένος ήχος και πιο σπορ χαρακτήρας
Κύκνειο άσμα για τον V10 στο Audi R8 Coupe GT RWD

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ