Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi: Ανανέωση για τα E-Tron

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi: Ανανέωση για τα E-Tron

ΝΕΑ

Audi: Ανανέωση για τα E-Tron

ΝΕΑ

Η Audi κάνει μια ανανέωση στα δύο μοντέλα E-Tron της γκάμας της, προκειμένου να φτάσουν «φρέσκα» μέχρι την αλλαγή τους το 2026.

Advertisement
Advertisement

Η Audi έχει τα δύο μοντέλα E-Tron στην αγορά από το 2019 και το ηλεκτρικό αυτό ζεύγος, πρέπει να παραμείνει επίκαιρο έως την αντικατάστασή του που αναμένεται σε 4 χρόνια.

Ο διάδοχος του E-Tron Sportback είναι το Audi Q8 E-Tron στην PPE πλατφόρμα (Premium Platform Electric) που εξελίχτηκε πρόσφατα και χρησιμοποιείται –και- από την Porsche. Οι αλλαγές που θα γίνουν στα αυτοκίνητα, πέραν των αισθητικών που δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εκτενείς, θα έχουν να κάνουν και με το τεχνολογικό τους υπόβαθρο και πρόκειται να τις δούμε στην αγορά από το 2022.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα θα δούμε νέους προβολείς και νέα μάσκα στο στυλ του Audi Q4 E-Tron, ενώ οι μπροστινές και πίσω ποδιές έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και στα πίσω φώτα θα βλέπουμε νέα διάταξη. Στο εσωτερικό, το πιλοτήριο και η οθόνη infotainment συγχωνεύονται σε μία οθόνη.

Σε ότι έχει να κάνει με την τεχνολογική προσέγγιση, αμφότερα τα E-Tron πρόκειται να εξοπλιστούν με νέες μπαταρίες και πιο αποδοτικούς ηλεκτρικούς κινητήρες. Μαζί με το αναθεωρημένο λογισμικό, η αυτονομία αναμένεται να έχει σημαντική αύξηση, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε από 441 χιλιόμετρα που είναι τώρα, στην ανανεωμένη τους εκδοχή να ξεπερνούν τα 500.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi connect: Το νέο Audi RS 3 σας κρατάει… συνδεδεμένους
Audi Q4 e-tron: Ηigh-tech ηλεκτροκίνηση σε premium πακέτο τεχνολογίας
Πέντε λόγοι γιατί να επιλέξετε το νέο Audi Q4 e-tron

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement