Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ασταμάτητο το ανανεωμένο Land Rover Discovery (video)

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ασταμάτητο το ανανεωμένο Land Rover Discovery (video)

ΝΕΑ

Ασταμάτητο το ανανεωμένο Land Rover Discovery (video)

ΝΕΑ

Το “Disco” ανανεώθηκε και ενσωματώνει προηγμένα συστήματα που απογειώνουν τον εκδρομικό του χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Με φιλοσοφικό πυρήνα το «πάντρεμα» άνετων, οικογενειακών μετακινήσεων και offroad, δυναμικού χαρακτήρα, το Land Rover Discovery έχει γράψει τη δική του λαμπρή ιστορία.

Από το 1981, μέχρι και σήμερα, έχουν μεσολαβήσει πολλές γενιές του μοντέλου, με καθεμία από αυτές να συμβαδίζει πλήρως με τις επιταγές της εκάστοτε εποχής, χωρίς, ωστόσο, να αποκλίνει από τoυς δρόμους που χάραξε το παρθενικό Land Rover Discovery.

Με τα αποκαλυπτήρια της τελευταίας γενιάς του “Disco” να γίνονται το 2016, η Land Rover έκρινε πως έφτασε η ώρα για ανανέωση. Στο πλαίσιο αυτό, πριν από λίγα 24ώρα απομάκρυνε την κουκούλα του ανανεωμένου μοντέλου, συστήνοντάς το με το κοινό.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστικές αλλαγές είναι ευδιάκριτες και αφορούν τα πίσω LED φώτα, το μαύρο πλαίσιο στην πίσω θύρα που «αγκαλίαζει» την πινακίδα, τον νέο προφυλακτήρα και τη νέα γρίλια στη μάσκα, που πλαισιώνεται από εκμοντερνισμένους κεντρικούς προβολείς.

Οι αισθητικές επεμβάσεις, ωστόσο, δεν συνιστούν τη μεγάλη είδηση. Αντιθέτως, αυτή… εντοπίζεται κάτω από το καπό. Το μοντέλο διατίθεται με 6κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου των 3 λίτρων οι οποίοι επωφελούνται από 48βολτη υβριδική τεχνολογία, για μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Advertisement

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις κινητήρων, όπως και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το ανανεωμένο Discovery.

Advertisement

Επιπροσθέτως, το ανανεωμένο Discovery δεν θα μπορούσε να μην ενσωματώνει συστήματα που θα ενίσχυαν τις εκδρομικές του ικανότητες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η ενεργή αερανάρτηση, το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All–Wheel Drive, το οποίο κατανέμει τη ροπή μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών για μέγιστη ελκτική πρόσφυση, όπως και το Wade mode που του επιτρέπει να περνά άκοπα… τα υδάτινα εμπόδια.

Χείρα βοηθείας ακόμη προσφέρει η τεχνολογία Terrain Response 2, η οποία παρακολουθεί τις οδηγικές συνθήκες και επιλέγει, βάσει αυτών, το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης για τον οδηγό, επηρεάζοντας παραμέτρους σε κιβώτιο, κινητήρα, τιμόνι και ανάρτηση.

Τα ανωτέρω συστήματα του “Disco” παρουσιάζονται από τη Land Rover μέσω ενός σύντομου βίντεο:

Η Bowler θα κυκλοφορήσει ξανά το κλασικό Defender 110

Η Lumma Design ετοιμάζει Bodykit για το Defender

H Land Rover εξελίσσει το Defender των 500 ίππων 

Advertisement