Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lumma Design ετοιμάζει bodykit για το Land Rover Defender

Ελλάδα 10:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Lumma Design ετοιμάζει bodykit για το Land Rover Defender

ΝΕΑ

H Lumma Design ετοιμάζει bodykit για το Land Rover Defender

ΝΕΑ

Η Lumma Design παρουσίασε το άγριο bodykit που εξελίσσει για το νέο Land Rover Defender και από τις πρώτες κιόλας εικόνες, φαίνεται πως απευθύνεται σε ανθρώπους που εκτιμούν την ποιοτική κατασκευή αλλά όχι και την ιδιαίτερη διακριτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Το κιτ αμαξώματος της Lumma ξεκινά με τα τόξα πάνω από τους τροχούς που αυξάνουν το πλάτος του μοντέλου με τις αυξημένες δυνατότητες για κίνηση εκτός δρόμου, κατά 40 χιλιοστά.

Επιπλέον, η εταιρεία Lumma Design έχει αναθεωρήσει την αισθητική του μπροστινού μέρους του Defender με μια νέα μάσκα από ανθρακόνημα και έναν ανάλογα διαφοροποιημένο προφυλακτήρα. Έχουν γίνει και άλλες πολλές τροποποιήσεις, όπως για παράδειγμα, το Defender της Lumma Design, το οποίο είναι γνωστό ως CLR LD, διαθέτει μια ειδική επίστρωση από εμφανείς ίνες άνθρακα στην οροφή. Το Defender της LD θα διατεθεί με τροχούς των οποίων η διάμετρος θα κυμαίνεται από 19 έως 23 ίντσες που μπορούν να συνδυαστούν με ελαστικά για χρήση δρόμου ή «καθαρόαιμα» εκτός δρόμου με μεγάλα τακούνια, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Η ολοκλήρωση των αναβαθμίσεων περιλαμβάνει ένα πρόσθετο πάνελ οροφής με δύο ενσωματωμένους προβολείς, πλαϊνά πρόσθετα στα μαρσπιέ και αλλαγμένο πίσω προφυλακτήρα με χώρο για τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Αν και δεν φαίνονται από τις φωτό που έχουν δημοσιευτεί, η Lumma Design ετοιμάζει επίσης μερικές ιδιαίτερες αναβαθμίσεις για την καμπίνα των επιβατών, όπως είναι τα πεντάλ αλουμινίου και τα εξατομικευμένα πατάκια από πολύ ποιοτικά υλικά. Η Lumma εργάζεται επίσης για αναβαθμίσεις κινητήρα και εξάτμισης για τον Defender με σκοπό να δώσει τα πρώτα παραδείγματα την άνοιξη του 2021. Αυτό που είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό είναι το γεγονός ότι το κιτ έχει σχεδιαστεί για τον επερχόμενο εμβληματικό Defender που θα διατεθεί και με έναν ισχυρό V8 κινητήρα. Παρόλο που δεν είναι σαφές εάν αυτός ο κινητήρας θα είναι ο δοκιμασμένος υπερτροφοδοτούμενος 5,0 λίτρων ή ένας twin turbo 4,4 λίτρων V8 (από τη BMW) θα μπορούσε να έχει απόδοση μεγαλύτερη των 600 ίππων.

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

Το Audi SQ5 της Lumma Design

Νέες εκδόσεις για το Land Rover Defender

Advertisement

Δοκιμάζουμε το νέο Land Rover Defender D240