Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άρωμα Κορέας στο Παρίσι

Ελλάδα 14:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άρωμα Κορέας στο Παρίσι

ΝΕΑ

Άρωμα Κορέας στο Παρίσι

ΝΕΑ

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες της Hyundai είναι ο καρπός της συνεργασίας με τον «γκραφιτά» Jay Flow.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai ξεκίνησε μια εκστρατεία για την υποστήριξη της προσπάθειας του Busan να φιλοξενήσει την Παγκόσμια Έκθεση 2030 (World Expo) και παρουσιάζει μια σειρά από εντυπωσιακά αυτοκίνητα τέχνης στο Παρίσι.

Συνολικά, η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία έχει δημιουργήσει τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα τέχνης που θα παρουσιαστούν στο Busan Expo Symposium και σε μια συναυλία K-Pop που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Τα 10 αυτοκίνητα θα δοθούν στην κορεατική αντιπροσωπεία που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση και περιλαμβάνουν ένα Hyundai Ioniq 5 και ένα Kia EV6.

Advertisement
Advertisement

Στο Παρίσι, τα αυτοκίνητα τέχνης θα εκτίθενται κοντά σε ιστορικά ορόσημα, όπως ο Πύργος του Άιφελ και το Μουσείο του Λούβρου. Κάθε ένα από αυτά είναι τυλιγμένο σε ένα πολύχρωμο σχέδιο γκράφιτι με διάσημες εικόνες από το Μπουσάν, όπως κύματα του ωκεανού, τη γέφυρα Gwangan, γλάρους και ένα σύνθημα που γράφει “Busan είναι έτοιμο”. Κάθε ένα από τα καλλιτεχνικά αυτοκίνητα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Κορεάτη καλλιτέχνη γκράφιτι Jay Flow.

Η Hyundai πιστεύει ότι η καμπάνια της στη Γαλλία θα βοηθήσει στη διάδοση του μηνύματος της προσπάθειας τoy Busan να φιλοξενήσει την Παγκόσμια Έκθεση 2030 σε αξιωματούχους από χώρες μέλη της BIE και τουρίστες σε όλο τον κόσμο. Το θέμα της υποψηφιότητας του Busan είναι «Μεταμορφώνοντας τον κόσμο μας, πλοήγηση προς ένα καλύτερο μέλλον».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i10
Αλλαγές από τη Hyundai και για το Ioniq 5
Το ανανεωμένο Hyundai Tuscon μπορεί να είναι έτσι (+video)