Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άρχισαν οι βελτιώσεις για το Volvo EX30

Ελλάδα 6:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άρχισαν οι βελτιώσεις για το Volvo EX30

ΝΕΑ

Άρχισαν οι βελτιώσεις για το Volvo EX30

ΝΕΑ

Ο οίκος βελτιώσεων αυτοκινήτων Everlast φέρνει δύο ειδικές εκδόσεις για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό «baby» SUV της Volvo.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι πωλήσιεις του Volvo EX30 να μην έχουν στην ουσία ξεκινήσει αλλά αυτό δεν εμποδίζει καθόλου τις εταιρείες βελτιώσεων να έχουν ήδη έτοιμες τις δικές τους προτάσεις. Όπως για παράδειγμα η ολλανδική Everlast η οποία δημιούργησε τις εκδόσεις «Sport» και «Outland».

Στην πρώτη οι Ολλανδοί έχουν χρησιμοποιήσει μια νέα βαφή με μικρές πορτοκαλί λεπτομέρειες και ζάντες 21 ιντσών από κράμα αλουμινίου. Επίσης, μοιάζει να έχουν χαμηλώσει τις αναρτήσεις προκειμένου το μικρό SUV να έχει ένα πιο επιθετικό ύφος που δικαιολογεί και την επωνυμία «Sport».

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη η «Outland» είναι πιο περιπετειώδης, πιο off-road και πιο εναλλακτική. Μοιάζει αρκετά εμπνευσμένη από το εργοστασιακό «Cross Country» που αναμένεται και έτσι το EX30 έχει αρκετά μαύρου χρώματος προστατευτικά που συνδυάζονται ωραία με τις ζάντες των 19 ιντσών και τα λάστιχα παντός εδάφους προκειμένου να ενισχύσουν τον off road χαρακτήρα.  

Στην μπαταρία και τους ηλεκτροκινητήρες, όλα παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα. Υπενθυμίζουμε, ότι το Volvo EX30 διατίθεται είτε ως πισωκίνητο με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 268 ίππους, είτε ως τετρακίνητο με δύο ηλεκτροκινητήρες που στο σύνολό τους αποδίδουν 422 ίππους. Το δεύτερο έχει μάλιστα και αυτονομία της τάξης των 460 χιλιομέτρων χάρη στη μπαταρία του των 69 kWh.

Advertisement

Σύμφωνα με την Everlast οι εκδόσεις Sport και Outland κοστίζουν 9.540 ευρώ και στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται το κιτ αμαξώματος, η βαφή, οι ζάντες και τα ελαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το Volvo EX30 στην Ισπανία
Πού θα κατασκευάζεται το Volvo EX30;
Η Volvo δεν εγκαταλείπει το V90 Cross Country

Advertisement