Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volvo δεν εγκαταλείπει το V90 Cross Country

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volvo δεν εγκαταλείπει το V90 Cross Country

ΝΕΑ

Η Volvo δεν εγκαταλείπει το V90 Cross Country

ΝΕΑ

Η Volvo συνεχίζει απτόητη το κυνήγι της βιωσιμότητας και της μηδενικής εκπομπής άνθρακα, ακόμα και σε μία κατηγορία που έχει χάσει σε σημαντικό βαθμό το ενδιαφέρον της.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη στιγμή, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει πληθώρα αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων, με τελευταία προσθήκη σε αυτή την γκάμα, το Volvo EX30.

Σε μία εποχή όπου τα SUV κυριαρχούν στην αγορά, η Volvo πιστεύει ότι τα σεντάν και τα station wagon μοντέλα μπορούν ακόμα να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με  μοντέλα όπως το V60 και το V90 Cross Country, η Volvo κατάφερε να βρει μία ισορροπία ανάμεσα στα station wagon και τα SUV, προσφέροντας στον χρήστη δυνατότητες και από τις δύο κατηγορίες. Ειδικότερα στις Cross Country εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια, η σουηδική εταιρεία έχει δώσει όλη της την αφοσίωση στα αμιγώς ηλεκτρικά, με τρανταχτό παράδειγμα τη ναυαρχίδα της, το EX90.

Όπως προαναφέρθηκε, το EX30 είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα της και κατατάσσεται στην κατηγορία των μικρών SUV.

Advertisement

Συνεχίζοντας να προσθέτει στα ηλεκτρικά, η Volvo παρουσίασε και το EM90, ένα πολυτελές και κομψό MPV που εντυπωσιάζει με τους χώρους και την άνεσή του.

Το νεοσύστατο και εντυπωσιακό Volvo EM90

Συνεχίζοντας λοιπόν σε αυτό το μοτίβο και όντας πεπεισμένη ότι τα σεντάν και τα station wagon έχουν μέλλον, η Volvo φαντάζεται ήδη την επόμενη γενιά του V90 Cross Country, ως ένα «αδερφάκι» του EM90. Οπότε, γίνεται εύκολα κατανοητό πως θα εμπνευστούν αρκετά τη σχεδίαση από το μεγάλο MPV.

Advertisement

Οι Σουηδοί έχουν αποδείξει αυτά τα χρόνια ότι η πλατφόρμα των ηλεκτροκινητήρων τους είναι αρκετά μεγάλη για να υποστηρίξει ένα τέτοιο πρότζεκτ. Επομένως, γιατί να μην προσπαθήσουν να υιοθετήσουν τη νοοτροπία των ηλεκτρικών και σε αυτήν την κατηγορία που κοντεύει να εξαλειφθεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι τo εξαθέσιο Volvo EM90
Οδηγούμε το Volvo EX30 στην Ισπανία
Volvo V90 Cross Country: Που ξεχωρίζει