Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απολαύστε το ουρλιαχτό του Koenigsegg Jesko στην πίστα (+video)

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απολαύστε το ουρλιαχτό του Koenigsegg Jesko στην πίστα (+video)

ΝΕΑ

Απολαύστε το ουρλιαχτό του Koenigsegg Jesko στην πίστα (+video)

ΝΕΑ

Τον εντυπωσιακό ήχο του εξωτικού Koenigsegg Jesko αποκαλύπτει ένα video με δύο πρωτότυπα εξέλιξης στην τελική φάση δοκιμών στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Η Koenigsegg βάζει τις τελικές πινελιές στο εξωτικό Jesko πριν το μοντέλο ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα και σε video που η εταιρία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το ηχητικό ταλέντο του V8 twin-turbo κινητήρα του εξωτικού hypercar.

Πρωταγωνιστές στο video είναι δύο πρωτότυπα Jesko που βρίσκονται σε έναν άδειο αεροδιάδρομο κοντά στην έδρα της εταιρίας στο Angelholm της Σουηδίας. Σίγουρα η εικόνα όχι μόνο ενός αλλά δύο τόσο εντυπωσιακών αυτοκινήτων σε μια ζωντανή επίδειξη των δυνατοτήτων τους είναι κάτι που αιχμαλωτίζει το βλέμμα όμως αντίστοιχα αποκαλυπτικός με την εικόνα είναι και ο ήχος από τον κινητήρα. Το Jesko όπως και το Agera που αντικαθιστά κινείται από έναν 5.0 twin-turbo V8 κινητήρα ο οποίος έχει αναβαθμιστεί συνολικά ενώ έχει γίνει ακόμα πιο πολύστροφος έχοντας όριο περιστροφής στις 8.500 rpm, που είναι και το υψηλότερο σε αυτοκίνητο της Koenigsegg έως σήμερα.

Koenigsegg Jesko

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας όμως δεν έχει μόνο εξαιρετικό ήχο αλλά και εντυπωσιακή δύναμη καθώς σύμφωνα με την Koenigsegg φθάνει τους 1.298 PS και τα 1.500 Nm ροπής. Θυμίζουμε πως το Jesko θα παραχθεί σε 125 αντίτυπα, καθένα από τα οποία θα ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ με τις πρώτες παραδόσεις να υπολογίζονται πως θα ξεκινήσουν μέσα στη φετινή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεργασία Polestar και Koenigsegg
FV Frangivento Sorpasso: Ένα supercar με ιταλικό ταμπεραμέντο
Το Mini Remastered Oselli Edition κοστίζει όσο ένα supercar