Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκλειστικό μοντέλο Ν σκέφτεται η Hyundai

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό μοντέλο Ν σκέφτεται η Hyundai

ΝΕΑ

Αποκλειστικό μοντέλο Ν σκέφτεται η Hyundai

ΝΕΑ

Η Hyundai φαίνεται αποφασισμένη να απελευθερώσει την πλήρη δυναμική του τμήματος Ν Division καθώς πληθαίνουν οι φήμες που μιλούν για δημιουργία ενός μοντέλου φτιαγμένου αποκλειστικά από το τμήμα υψηλών επιδόσεων.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το i30 Ν φαίνεται πως ήταν μόνο το ορεκτικό από το μενού που προετοιμάζει το τμήμα N Division της Hyundai. Καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν την παρουσίαση και του i30 Fastback N, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια συζητήσεις σχετικά με ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων που όμως δεν θα αποτελεί μια γρήγορη έκδοση ενός μοντέλου της Hyundai, αλλά κάτι που θα έχει φτιαχτεί αποκλειστικά από το τμήμα N. Ίσως αυτό να είναι ένα διθέσιο sports car ή ένα γρήγορο sedan όπως το Kia Stinger GT.

Ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρίας φαίνεται πως είναι απόλυτα προσγειωμένοι και προσεκτικοί. Ο επικεφαλής εξέλιξης των μοντέλων υψηλών επιδόσεων των Kia-Hyundai, Albert Biermann σε συνέντευξή του στο Autocar σημειώνει: «Η παρουσία μας σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να εδραιωθεί. Χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση της επιτυχίας όπως και σε ότι αποφασιστεί για την συνέχεια. Θα ήταν λάθος να δημιουργήσουμε προσδοκίες που δεν θα μπορούσαμε να επαληθεύσουμε. Το i30 Ν αποδεικνύει τι μπορούμε να κάνουμε και προς το παρόν θα πρέπει να χτίσουμε επάνω στην επιτυχία του και να υποστηρίζουμε την πορεία των προϊόντων Ν, όπως η σειρά N Line που μπορεί να μας βοηθήσει να προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες. Δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή να αποφασιστεί η δημιουργία ενός αποκλειστικού μοντέλου Ν. Όμως αυτό θα γίνει όταν πλέον θα υπάρχει μια γκάμα Ν που θα προβάλει την φιλοσοφία και το προφίλ μας. Επομένως για κάτι τέτοιο χρειάζεται χρόνος».

Hyundai-I30-N-logo567654harpi640_1

Advertisement
Advertisement