Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Baojun RS-5, πρώτες φωτογραφίες

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Baojun RS-5, πρώτες φωτογραφίες

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Baojun RS-5, πρώτες φωτογραφίες

ΝΕΑ

Το RS-5 είναι το νέο SUV της Baojun, της κοινοπραξίας των SAIC-GM-Wuling και έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της General Motors στην αχανή κινέζικη αγορά, προτάσσοντας προς το παρόν μόνο την ενδιαφέρουσα αισθητική του. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Αυτό το λέμε καθότι η ανακοίνωση της General Motors, σχετικά με την παρουσίαση του νέου της μοντέλου για την αγορά της Κίνας, ήταν κάτι παραπάνω από λιτή με τις λεπτομέρειες για το RS-5 αλλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να λάμπουν δια της απουσίας τους.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι τέσσερις φωτογραφίες του RS-5 που έδωσε η εταιρία στη δημοσιότητα. Οι επίπεδες επιφάνειες και οι ακμές είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στη σχεδίαση του νέου αυτού SUV. Μπροστά και πίσω τα φωτιστικά σώματα είναι μικρά σε μέγεθος, ενώ μπροστά η τεράστια γρίλια είναι και αυτή που ορίζει σε γενικές γραμμές την “προσωπικότητα” του RS-5.

baojun-rs-5-2019-1

Advertisement
Advertisement

“Το Baojun RS-5, ένα όχημα που έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί, γίνεται το τέταρτο SUV που ενισχύει την γκάμα της εταιρίας (σ.σ. στην κινέζικη αγορά). Το λανσάρισμα του σηματοδοτεί παράλληλα και τη χρήση ενός νέου τρόπου ονομασίας των προϊόντων της Baojun.”

baojun-rs-5-2019

Σύμφωνα πάντως με την GM όλο και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται όσο πλησιάζει το επίσημο λανσάρισμα του νέου της SUV με την ημερομηνία ωστόσο να μην ανακοινώνεται ούτε για αυτό.

Advertisement

baojun-rs-5-2019-2