Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Yep… αυτό είναι ηλεκτρικό SUV

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yep… αυτό είναι ηλεκτρικό SUV

ΝΕΑ

Yep… αυτό είναι ηλεκτρικό SUV

ΝΕΑ

Η κινεζική Baojun παρουσίασε το νέο της mini ηλεκτρικό SUV σε τιμή πρόκληση.

Advertisement
Advertisement

Στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης η κοινή πορεία των SAIC-GM-Wuling απέδωσε τον πρώτο της καρπό. Πρόκειται για ένα μικρό ηλεκτρικό SUV με το οποίο η μάρκα Baojun στοχεύει να μυήσει το κοινό της Κίνας στην κατηγορία των SUV.

Το Baojun Yep είναι ένα mini SUV το οποίο έρχεται στη μορφή τρίθυρου, μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες και οι διαστάσεις του είναι 3,381 μήκος, 1,686 πλάτος και 1,721 πλάτος. Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα το Yep είναι κατά 254 χιλιοστά πιο μικρό σε μήκος από το Suzuki Jimny, ενώ το βάρος είναι μόλις 1.006 κιλά.

Advertisement
Advertisement

Το SUV της Baojun είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων και 140 Nm ροπής ο οποίος χαρίζει τελική ταχύτητα 100 χλμ./ώρα στο αυτοκίνητο. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 28,1 kWh κάτι που μεταφράζεται σε μια αυτονομία της τάξης των 303 χιλιομέτρων, πράγμα πολύ εντυπωσιακό για μια τόσο μικρή μπαταρία.

Ο εξοπλισμός θα του Yep θα περίμενε κανείς να είναι σπαρτιάτικος, αλλά οι Κινέζοι δεν έχουν παραμελήσει το SUV τους. Έτσι, στο εσωτερικό του μοντέλου συναντάμε δύο οθόνες 10,25 ιντσών infotainment και πληροφοριών, μια κάμερα 360 μοιρών, LED φώτα, κλιματισμό και χειριστήρια στο τιμόνι. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ωστόσο παραμένει η τιμή του που έχει οριστεί στις 10.200 ευρώ στην Κίνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η SAIC Motor ετοιμάζει 100 εξηλεκτρισμένα μοντέλα!
SAIC Μaxus EV80: Το ηλεκτρικό Van στην Ελλάδα
Φτηνό ηλεκτρικό από την SAIC-GM-Wulling

Advertisement