Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Αποκαλυπτήρια για τη Mercedes-Benz T-Class

Ελλάδα 20:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλυπτήρια για τη Mercedes-Benz T-Class

Fleet Cars

Αποκαλυπτήρια για τη Mercedes-Benz T-Class

Fleet Cars

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε πως στις 26 Απριλίου θα αποκαλύψει επίσημα το νέο της βασικό επαγγελματικό van, την T-Class.

Advertisement
Advertisement

Το ολοκαίνουργιο μικρό επαγγελματικό μοντέλο θα προσφέρεται σε ένα συνδυασμό με μεγάλο χώρο φόρτωσης και «συγκρατημένες» εξωτερικές διαστάσεις.

Η Mercedes λέει ότι το νέο van έχει μια πιο σπορ εξωτερική σχεδίαση, ένα ευρύχωρο και εύκολα προσαρμόσιμο στις εκάστοτε ανάγκες εσωτερικό, πρακτικές συρόμενες πόρτες εκατέρωθεν, καθώς και άνεση, συνδεσιμότητα, υψηλή ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια, όπως όλα τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η νέα T-Class εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη συμμαχία των Renault- Nissan- Mitsubishi και θα έχει το δύσκολο έργο να προσφέρεται σε λογική τιμή για επαγγελματικό όχημα, χωρίς εκπτώσεις όμως στην premium διάθεση που διέπει όλα τα μοντέλα της Mercedes-Benz. Το μοντέλο προφανώς θα απευθύνεται σε επαγγελματίες και θα έχει μικρότερο μέγεθος από την V-Class.

Η T-Class θα προσφέρεται με μια αρκετά μεγάλη γκάμα επιλογών σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά αισθητικά περιμένουμε να δούμε ένα μοντέλο που θα «πατάει» πάνω στις βασικές γραμμές του πρωτότυπου EQT που έχουμε στις φωτογραφίες και είδαμε πρώτη φορά τον Μάιο του 2021. Όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στις επιλογές των μηχανικών συνόλων, θα είναι και τα 1,3 βενζίνης και 1,5 diesel που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O απίστευτος λόγος που σταμάτησε ένα εργοστάσιο της Mercedes (+video)
DHL Express & Mercedes-Benz: Ξεκινούν τις πράσινες ταχυμεταφορές
Η Rivian αύξησε τις τιμές 20% και ο Musk την χλευάζει!

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement