Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το εσωτερικό του Hyundai Casper

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το εσωτερικό του Hyundai Casper

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το εσωτερικό του Hyundai Casper

ΝΕΑ

Μετά τις πληροφορίες για την εξωτερική σχεδίαση και τους κινητήρες, έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε και την ιδιαίτερα πρακτική καμπίνα του.

Advertisement
Advertisement

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του μικρότερου SUV της Hyundai, Casper, οι Νοτιοκορεάτες δίνουν στη δημοσιότητα εικόνες και του εσωτερικού του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία στοιχεία, οι λιλιπούτειες διαστάσεις του Casper δεν υπονομεύουν την πρακτικότητα και την άνεση της καμπίνας.

Ειδικότερα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η πίσω σειρά καθισμάτων που μπορεί να συρθεί κατά 160 χλστ. (εμπρός/πίσω), την ίδια ώρα που η πλάτη τους μπορεί να πάρει κλίση έως και 39 μοίρες προς τα πίσω. 

Η αναδίπλωση και των δύο σειρών καθισμάτων (σ.σ. αναδιπλώνεται και η μπροστά) δημιουργεί χώρο για τοποθέτηση αντικειμένων μήκους 2,059 μ., ενώ εφόσον συρθούν μπροστά τα πίσω καθίσματα ο όγκος φόρτωσης φτάνει τα 301 λτ. Για την ενίσχυση μάλιστα της ευρυχωρίας, δεν υπάρχει κεντρική κονσόλα ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα, αλλά ένας «τεμπέλης», ο οποίος φιλοξενεί και δύο ποτηροθήκες.

Advertisement
Advertisement

Επιπροσθέτως, η Hyundai έδωσε έμφαση στην ασφάλεια, μέσω της τοποθέτησης επτά αερόσακων και της ενσωμάτωσης μιας πλούσιας φαρέτρας συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης –  από διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας και προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης μέχρι και adaptive cruise control.

Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός και συνοδεύεται από μια μεγάλη «ελεύθερη» οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων.

Υπενθυμίζεται ότι το μήκος του Hyundai Casper είναι 3.595 χλστ., το πλάτος 1.595 χλστ., το ύψος 1.575 χλστ. και το μεταξόνιο φτάνει τα 2.400 χλστ. Βασίζεται στην πλατφόρμα K1, με την γκάμα κινητήρων (Νότια Κορέα) να απαρτίζεται από δύο 3κύλινδρα μοτέρ βενζίνης.

Advertisement

Το ένα είναι ατμοσφαιρικό και παράγει 76 PS και το έτερο υπερτροδοφοτούμενο με την απόδοσή του να φτάνει τα 100 άλογα. Το μοντέλο θα διατεθεί και στην Ινδία με κάτω από το καπό του έναν 1.200αρη φυσικής αναπνοής 84 PS.

Advertisement

Πληροφορίες για το αν έρθει και στην Ευρώπη δεν υπάρχουν προσώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα τα Hyundai i20 N, Kona N και i30 N (+τιμές)
Η Hyundai ετοιμάζει το μεγάλο ηλεκτρικό SUV Ioniq 7
Οδηγούμε τα σπορ Hyundai i20, i30 και Kona N στην πίστα των Μεγάρων

Advertisement