Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το Cupra Urban Rebel

Ελλάδα 15:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το Cupra Urban Rebel

ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το Cupra Urban Rebel

ΝΕΑ

Το newsauto βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να σας αποκαλύψει πρώτο το μικρότερο ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της Cupra που έχει αυτονομία έως 440 χιλιόμετρα με μία φόρτιση!

Advertisement
Advertisement

Το Νο1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα σας αποκαλύπτει το Urban Rebel, ένα πρωτότυπο αστικό σπορ μοντέλο πάνω στο οποίο θα βασιστεί αυτό της παραγωγής που θα λανσαριστεί μέσα στο 2025.

Θα είναι το Urban Rebel το «ραλί» της νέας «ηλεκτρικής» εποχής που διανύουμε; Τουλάχιστον αυτό θέλουν να πετύχουν οι ιθύνοντες της Cupra δημιουργώντας ένα νέο κοινό στις μικρότερες κατηγορίες που θα αγαπήσει τα σπορ ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσφέροντας δυναμικό στιλ, επιδόσεις και το κυριότερο fun to drive απόλαυση.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες φωτογραφίες που εξασφάλισε τo ΝewsΑuto το στιλ του Urban Rebel μας παραπέμπει σε μια δυναμική εξέλιξη του Born αλλά με μία ακόμη πιο εμφατική προσέγγιση. Η οποία γίνεται ακόμη πιο έντονη με το πίσω μέρος να έχει έντονες ακμές και δύο στοιχεία στην οροφή που μας παραπέμπουν σε πτερύγια τζετ.

Στο εσωτερικό βλέπουμε ένα ψηφιακό κόκπιτ με οδηγοκεντρική κλίση και μία μεγάλη οθόνη στο κέντρο. Το τιμόνι έχει διάφορους διακόπτες εκ των οποίων διακρίνονται και αυτοί για τα οδηγικά προφίλ με επιλογή πλήρους εξατομίκευσης.

Advertisement

Με το Urban Rebel, η Cupra αποκτά κεκτημένη ταχύτητα και ανοίγεται σε νέα σχεδιαστικά και κατασκευαστικά νερά, δημιουργώντας ένα αυτοκίνητο πόλης, αμιγώς ηλεκτρικό με έμφαση στην καθημερινή πρακτικότητα και στις επιδόσεις.

Advertisement

To newsauto βρίσκεται στην επίσημη παρουσίαση του Urban Rebel και σύντομα θα ακολουθήσει η αναλυτική παρουσίαση με πλήρες ρεπορτάζ. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το συλλεκτικό CUPRA Formentor VZ5 των 390 ίππων (+video)
CUPRA Urban Rebel: Συναρπαστικό city car με εκρηκτικές επιδόσεις
Η CUPRA ετοιμάζει ένα νέο, εξηλεκτρισμένο C SUV

Advertisement