Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα Mercedes V-Class

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα Mercedes V-Class

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα Mercedes V-Class

ΝΕΑ

Μέσα στο καλοκαίρι η Mercedes θα παρουσιάσει τη νέα γενιά των ανανεωμένων V-Class, Vito και EQV.

Advertisement
Advertisement

Τα μεσαία van της Mercedes, είτε σε επιβατική είτε σε επαγγελματική εκδοχή είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές της κατηγορίας. Ιδίως στην χώρα μας όπου αποτελούν ίσως την πιο γνώριμη εικόνα για την εξυπηρέτηση και την μεταφορά προσωπικού στις τουριστικές περιοχές και όχι μόνο.

Η εταιρία ετοιμάζει για το καλοκαίρι την ανανέωση της σειράς. Μία ανανέωση που όπως φαίνεται από την πρώτη εικόνα που έδωσε η εταιρία θα έχει πιο έντονη παρουσία στη μάσκα ενώ θα εφοδιαστεί και με το πιο πρόσφατο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX.

H Mercedes θα παρουσιάσει επίσης και το νέο δάπεδο πάνω στο οποίο θα βασίζονται όλα τα επαγγελματικά-επιβατικά της μοντέλα από το 2026 και μετά με δεδομένη την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε από την φωτογραφία, η νέα οικογένεια των van της Mercedes θα έχει μία σημαντικά μεγαλύτερη μάσκα, με νέους προβολείς LED και έναν νέο προφυλακτήρα με εισαγωγές τύπου AMG.

To σύνολο μοιάζει σαφώς πιο κομψό από πριν και πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην γενικότερη αισθητική που διέπει τα επιβατικά μοντέλα της εταιρίας. Μάλιστα η διχρωμία στο αμάξωμα προσθέτει και μία αίσθηση από Maybach, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το status των οχημάτων.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες γνωρίζουμε ότι το εσωτερικό θα είναι αισθητά ανανεωμένο, με νέο σύστημα MBUX και διπλές οθόνες πίσω από ένα ενιαίο πάνελ.

Advertisement

Οι επιβατικές εκδόσεις V-Class και EQV θα δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην πολυτέλεια, ενώ τα επαγγελματικά Vito και eVito θα διαθέτουν επίσης premium χαρακτηριστικά μαζί με νέες ψηφιακές υπηρεσίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Η ανανεωμένη γκάμα μεσαίων van της Mercedes θα εξακολουθεί να προσφέρει επιλογή μεταξύ κινητήρων εσωτερικής καύσης (V-Class και Vito) και πλήρως ηλεκτρικών κινητήρων (EQV και eVito).

Advertisement

Αυτή θα είναι η τελευταία γενιά με κινητήρες εσωτερικής καύσης, καθώς όλα τα μελλοντικά επαγγελματικά της εταιρίας με βάση τη νέα πλατφόρμα VAN.EA θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα ως αμιγώς ηλεκτρικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes V-Class ανανεώνεται
Μια Mercedes V-Class με πολυτέλεια πέντε αστέρων
Ο Roger Federer και η Mercedes-Benz V-Class (video)