Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes V-Class ανανεώνεται

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes V-Class ανανεώνεται

ΝΕΑ

Η Mercedes V-Class ανανεώνεται

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz  προχωρά στην ανανέωση της V-Class. Τόσο εντός όσο και εκτός.

Advertisement
Advertisement

Η V-Class, η επιβατική έκδοση του Vito, βρίσκεται σε διαδικασία επανασχεδιασμού και τα πρωτότυπα κάνουν δοκιμές εξέλιξης ενόψει της παρουσίασής της εντός του έτους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι αλλαγές στο αμάξωμα θα αφορούν στη μάσκα, στα φωτιστικά σώματα και στους προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό των πρωτοτύπων, η V-Class έχει σημαντική αλλαγή στο ταμπλό, συγκριτικά με ό,τι ισχύει τώρα στο μοντέλο. Συγκεκριμένα, έχει καταργηθεί ο αναλογικών ενδείξεων πίνακας οργάνων και η οθόνη στο κέντρο της κονσόλας και τη θέση τους έχει πάρει μια ενιαία οθόνη, η οποία καταλαμβάνει σχεδόν τα 2/3 του ταμπλό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από αυτό, μεγαλύτερη σε διαστάσεις απ’ ό,τι τώρα είναι και η επιφάνεια αφής («touchpad») η οποία βρίσκεται χαμηλότερα, στο κέντρο. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για τυχόν αλλαγές στους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το μοντέλο. Θυμίζουμε ότι η V-Class εφοδιάζεται με τον χωρητικότητας 1.950 κ. εκ. πετρελαιοκινητήρα ο οποίος αποδίδει από 163 ίππους έως 237 ίππους, αναλόγως της έκδοσης.

Προφανώς, οι αλλαγές της επανασχεδιασμένης V-Class θα εφαρμοστούν και στην EQV, την αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του μοντέλου η οποία παρουσιάστηκε το 2020 και έχει ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 204 ίππους.

Τέλος, τόσο η V-Class όσο και το Vito σημειώνουν καλή εμπορική πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά, καθένα στο τομέα του, δηλαδή ως όχημα μεταφοράς επιβατών και προϊόντων, αντίστοιχα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mercedes EQV 300 Extra Long
Ο Roger Federer και η Mercedes-Benz V-Class (video)
Απίστευτο το πόσα αυτοκίνητα κατασκεύασε η Mercedes σε ένα μέρος