Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes V-Class με πολυτέλεια πέντε αστέρων

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Mercedes V-Class με πολυτέλεια πέντε αστέρων

ΝΕΑ

Μια Mercedes V-Class με πολυτέλεια πέντε αστέρων

ΝΕΑ

Η εταιρία Okcu βάζει την υπογραφή της σε μια υπερπολυτελή έκδοση της ήδη εκλεπτυσμένης Mercedes-Benz V-Class

Advertisement
Advertisement

Εδώ και αρκετά χρόνια τα πολυτελή van έχουν πάρει την θέση των κλασικών λιμουζινών στο χώρο των επιβατικών μεταφορών υψηλού επιπέδου. Κάτι που φαίνεται απόλυτα λογικό βλέποντας τη ποιότητα, την πολυτέλεια και τις παροχές που προσφέρουν αυτοκίνητα όπως η ειδικά μεταποιημένη Mercedes-Benz V-Class της εξειδικευμένης σε αυτό τον τομέα Okcu.

Η Okcu είναι μια οικογενειακή εταιρία με εξειδίκευση στην δημιουργία εξατομικευμένων πολυτελών εσωτερικών. Η V-Class Artisan όπως την έχει ονομάσει είναι η πιο πρόσφατη δημιουργία της και πραγματικά είναι ικανή να αφήσει με το στόμα ανοικτό ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Για την ολοκλήρωση των εργασιών χρειάστηκαν περισσότερες από 4.500 εργατοώρες και περισσότερες από 200 εξατομικευμένες κατασκευές. Μεταξύ άλλων τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι δέρμα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, αυθεντικό ξύλο αλλά και ροζ χρυσός 24 καρατίων.

mercedes v class ocku

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα προηγμένη είναι και η τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό της Artisan που μεταξύ άλλων διαθέσει ηχοσύστημα Bang & Olufsen με ενσωματωμένο Apple Airplay και σύστημα ασύρματης φόρτησης. Φυσικά υπάρχουν και όλες οι απαραίτητες ανέσεις όπως για παράδειγμα minibar, καφετιέρα, καθίσματα-πολυθρόνες με λειτουργία μασάζ ενώ δεν λείπει και το συρόμενο χώρισμα μεταξύ οδηγού και πίσω επιβατών για πλήρη διακριτικότητα. Προς το παρόν η Okcu έχει φτιάξει μόνο ένα πρωτότυπο της V-Class Artisan όμως θεωρούμε σίγουρο πως υπάρχουν αρκετοί ανά τον πλανήτη που δεν θα διστάσουν από το κόστος, που ακόμα δεν γνωρίζουμε, προκειμένου να κάνουν δικό τους ένα τέτοιο όχημα που θα μπορεί να τους μεταφέρει μέσα στην απόλυτη χλιδή.

mercedes v class ocku

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class

Mercedes-AMG GT Black Series: Έτσι έγινε Βασιλιάς του Ρινγκ (video)

Advertisement

Επίσημη παρουσίαση Mercedes-Maybach S-Class