Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο! Φορτηγό βρίσκει σε γέφυρα και τη μετακινεί δύο μέτρα

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο! Φορτηγό βρίσκει σε γέφυρα και τη μετακινεί δύο μέτρα

ΝΕΑ

Απίστευτο! Φορτηγό βρίσκει σε γέφυρα και τη μετακινεί δύο μέτρα

ΝΕΑ

Ένα περιστατικό που καταδεικνύει την σφοδρότητα που μπορεί να έχει η σύγκρουση με ένα μεγάλο φορτηγό κατέγραψε η αστυνομία της Georgia στις ΗΠΑ καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η ορμή του φορτηγού κατάφερε να μετακινήσει ολόκληρη γέφυρα.

Advertisement
Advertisement

Το απίστευτο περιστατικό ανέβηκε στους λογαριασμούς του Τμήματος Μεταφορών και της τοπικής αστυνομίας της Georgia στο Instagram προκειμένου να προειδοποιήσουν όσους μετακινούνταν στην περιοχή για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τις αναφορές το ανατρεπόμενο φορτηγό κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο και ο οδηγός του είχε ξεχάσει ανυψωμένο το χώρο φόρτωσης με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα στην εν λόγω γέφυρα. Το εντυπωσιακό στοιχείο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που εκτός από τις αναμενόμενες ζημιές στο φορτηγό προκλήθηκαν σοβαρές δομικές ζημιές και στην ίδια τη γέφυρα. Ακόμα και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα φαίνεται πως όχι μόνο έχει καταστραφεί το οδόστρωμα αλλά όλη η γέφυρα έχει μετακινηθεί από τη θέση της σχεδόν δύο μέτρα.

bridge accident

Advertisement
Advertisement

Είναι προφανές πως η σχετική πραγματογνωμοσύνη των μηχανικών που ακολούθησε μετά το ατύχημα καταλήγει στο συμπέρασμα πως η γέφυρα είναι ακατάλληλη για χρήση. Οι εργασίες αποκατάστασης θα κρατήσουν μάλιστα κλειστό για αρκετό διάστημα και το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου σημειώθηκε το ατύχημα. Το θετικό σχετικά με το ατύχημα είναι πως ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε όμως ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι κατηγορίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει για το συμβάν.
bridge accident
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το πιο αστείο και βασανιστικά αργό παρκάρισμα (+video)
Βυτιοφόρο τυλίγεται στη φωτιά μετά από σύγκρουση (video)
Θεαματικό ατύχημα στο Goodwood (+video)