Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το πιο αστείο και βασανιστικά αργό παρκάρισμα (+video)

Ελλάδα 20:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το πιο αστείο και βασανιστικά αργό παρκάρισμα (+video)

ΝΕΑ

Δείτε το πιο αστείο και βασανιστικά αργό παρκάρισμα (+video)

ΝΕΑ

Όλοι υπήρξαμε νέοι οδηγοί και οι περισσότεροι από εμάς δυσκολευτήκαμε τον πρώτο καιρό στο παρκάρισμα. Όμως αυτός εδώ ο οδηγός ενός Toyota Auris μάλλον το παράκανε.

Advertisement
Advertisement

Πόσες προσπάθειες και πόσος χρόνος χρειάζεται για να παρκάρει κανείς κάθετα σε έναν σχετικά άδειο χώρο στάθμευσης; Για τον “ήρωα” του video που μας έρχεται από το Κεντ στην Βρετανία, χρειάστηκαν 8 ολόκληρα λεπτά και πάνω από 10 προσπάθειες για να μπορέσει να καταφέρει το μοναδικό αυτό επίτευγμα.

Όπως βλέπουμε ο οδηγός του Toyota Auris κάνει ότι μπορεί για να μπορέσει να βάλει το αυτοκίνητό του στην σωστή θέση μέσα στην διαγράμμιση. Όμως μάλλον το άγχος του πρωτάρη τον έχει καταβάλλει με αποτέλεσμα να κάνει διαρκείς μανούβρες χωρίς αποτέλεσμα και να χρειάζεται και λίγο την… τύχη ώστε να μπει στο σωστό σημείο.

Οι προσπάθειές του προκαλούν την θυμηδία, αν και είναι προφανές ότι πρόκειται για νέο οδηγό, ο οποίος μάλλον “δεν το έχει” το θέμα με την οδήγηση. Αυτό ίσως του συγχωρεί όλη αυτή την κατάσταση. Αν και μας βάζει στον πειρασμό να σκεφτούμε σε τι αστείες περιπέτειες θα έμπαινε σε ένα πιο “δύσκολο” παρκάρισμα, παράλληλα στο πεζοδρόμιο και ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Νέα Υόρκη πληρώνει καλά όσους καταγγέλουν παράνομο παρκάρισμα
Βίντεο: Ένα Lada με πολυβόλο στην εξάτμιση
H αυτόνομη στάθμευση της Mercedes θα σας γλιτώσει από πολλά (video)

Advertisement