Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βυτιοφόρο τυλίγεται στη φωτιά μετά από σύγκρουση (video)

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βυτιοφόρο τυλίγεται στη φωτιά μετά από σύγκρουση (video)

ΝΕΑ

Βυτιοφόρο τυλίγεται στη φωτιά μετά από σύγκρουση (video)

ΝΕΑ

Η αστυνομία του Michigan στις ΗΠΑ δημοσίευσε ένα video από εσωτερική κάμερα το οποίο δείχνει την σύγκρουση ενός βυτιοφόρου με το προστατευτικό τοιχίο στον αυτοκινητόδρομο και την σφοδρή φωτιά που εκδηλώθηκε αμέσως μετά.

Advertisement
Advertisement

Τα ατυχήματα μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξή τους. Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός του βυτιοφόρου που πρωταγωνιστεί στο video γλύτωσε με ελαφριά τραύματα όμως η εξέλιξη του ατυχήματος όπως καταγράφηκε από κάμερα άλλου αυτοκινήτου είναι σίγουρα σοκαριστική.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας του Michigan το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο I-75 και σύμφωνα με όσα φαίνονται στο video ο οδηγός του βυτιοφόρου για λόγο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός χάνει τον έλεγχο του οχήματος επάνω στη στροφή και χτυπά με το προστατευτικό τοιχίο. Λόγω της σύγκρουσης το βυτιοφόρο σχεδόν ανατρέπεται και συνεχίζει να σύρεται με ταχύτητα επάνω στο τοιχίο μέχρι τη στιγμή που λογικά εξαιτίας της τριβής γίνεται μια ισχυρή ανάφλεξη που τυλίγει όλο το αυτοκίνητο στη φωτιά.

truck fire

Advertisement
Advertisement

Το βυτιοφόρο κουβαλούσε εκείνη τη στιγμή 14.000 γαλόνια καυσίμου τα οποία φυσικά δημιούργησαν μια εξαιρετικά ισχυρή φωτιά που χρειάστηκε περίπου δύο ώρες εντατικής προσπάθειας της πυροσβεστικής προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο και αρκετές ακόμα για να σβήσει. Φωτογραφίες από το σημείο του συμβάντος δείχνουν πως οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν αυτό το διάστημα προξένησαν σημαντικές ζημιές ακόμα και στο οδόστρωμα το οποίο θα χρειαστεί να αποκατασταθεί πριν δοθεί και πάλι το συγκεκριμένο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου στην κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Xbus είναι ένα ηλεκτρικό πολλαπλών χρήσεων όχημα (+video)
Θεαματικό ατύχημα στο Goodwood (+video)
Ο πιο αστείος καυγάς στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού (+video)