Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτη αεροσήραγγα για μινιατούρες

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτη αεροσήραγγα για μινιατούρες

ΝΕΑ

Απίστευτη αεροσήραγγα για μινιατούρες

ΝΕΑ

Μανιακός YouTuber με τις μινιατούρες κατασκευάζει αεροδυναμική σήραγγα δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Γνωρίζαμε ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την κατασκευή και συλλογή αυτοκινήτων μινιατούρες έχουν μεγάλο μεράκι. Αρκετοί από αυτούς ωστόσο έχουν ξεπεράσει το επίπεδο του χόμπι και έχουν αποκτήσει εμμονή με τις μινιατούρες δημιουργώντας κατασκευές που ούτε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Ένας από αυτούς τους μανιακούς με τις μινιατούρες είναι χωρίς αμφιβολία ο YouTuber Dreamcars Diecast οποίος αποφάσισε να κατασκευάσει αεροδυναμική σήραγγα για τις αυτοκίνητα μινιατούρες του. Η δομή της κατασκευής είναι αρκετά απλή και ουσιαστικά αποτελείται από έναν ανεμιστήρα, μια μηχανή παραγωγής καπνού, ένα μαύρο περιβάλλον και έναν απαλό φωτισμό.

Ο χρήστης τοποθετεί τη μινιατούρα μπροστά από τον ανεμιστήρα. Μόλις τεθεί σε λειτουργία ο ανεμιστήρας σπρώχνει τον καπνό προς το αυτοκίνητο και δημιουργείται το γνώριμο φαινόμενο της διάχυσης του αέρα γύρο από το όχημα.

@dreamcars.diecast Diecast Suzuki Jimny Wind Tunnel Test #suzuki #jimny #suzukijimny #windtunnel #viral #parati #рекомендации #test ♬ XO EViL LiF3 (.DEMON.) – steve breaux
Advertisement
Advertisement

Ο YouTuber έχει τοποθετήσει κάμερες σε διαφορετικές γωνίες προκειμένου να δείξει με τον καλύτερο τρόπο την περιδίνηση του ανέμου και τον τρόπο που κινείται γύρω από το αμάξωμα – στην συγκεκριμένη περίπτωση γύρω από ένα μονοθέσιο της Formula 1 και ένα αγροτικό pick-up.

Δείτε τη δοκιμή της αεροσήραγγας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εξωπραγματική ακόμα και υπό κλίμακα η Mercedes-AMG One
Μποτάκια περιπέτειας με τη σφραγίδα της Jeep
Η αύρα της Ferrari σ’ ένα ηχείο

Advertisement