Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Μποτάκια περιπέτειας με τη σφραγίδα της Jeep

Ελλάδα 13:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μποτάκια περιπέτειας με τη σφραγίδα της Jeep

Car Gadget

Μποτάκια περιπέτειας με τη σφραγίδα της Jeep

Car Gadget

Η Jeep συνεργάστηκε με την Merrell για τη δημιουργία μιας νέας σειράς υποδημάτων ορειβασίας.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep έχει συνδυάσει το όνομά της εδώ και δεκαετίες με την περιπέτεια και τη φύση δημιουργώντας μοντέλα έτοιμα να εξερευνήσουν τον πλανήτη από άκρη σε άκρη. Η αμερικανική μάρκα έχει ενισχύσει αυτόν τον χαρακτήρα κατά καιρούς βγάζοντας ειδικές σειρές ρουχισμού και αξεσουάρ που συμβαδίζουν με τον περιπετειώδη φύση της Jeep.

Η καινούρια συνεργασία της Jeep με την Merrell επιβεβαιώνει αυτή τη φιλοσοφία. Η Merrell είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού δραστηριοτήτων στη φύση όπως πεζοπορία και ορειβασία έχοντας μεγάλη εμπειρία στο trekking. Οι δύο εταιρείες παρουσίασαν λοιπόν μια νέα σειρά υποδημάτων για trekking το οποίο συνδυάζει το στυλ με την περιπέτεια.

Advertisement
Advertisement

Το Merrell Moeb 3 Mid x Jeep είναι μποτάκια για γυναίκες και άνδρες τα οποία παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ. Εκτός από τα κορυφαία υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, ξεχωρίζουν πάνω τους λεπτομέρειες όπως το ανάγλυφο σήμα της Jeep και το λογότυπο του Rubicon στο εμπρός μέρος.

Από το μάτι του παρατηρητή δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι οι κόκκινοι γάντζοι που μιμούνται τους γάντζους ρυμούλκησης του Wrangler Rubicon και οι μεταλλικές δαντέλες που θυμίζουν το κάλυμμα οροφής του Wrangler. Ακόμα και η πίσω λεπτομέρεια χαμηλά με το μεγάλο άγκιστρο είναι εμπνευσμένο από τις ζώνες ασφαλείας του μοντέλου.

Advertisement

Τα νέα μποτάκια της Merrell αναμένεται να είναι διαθέσιμα μετά τις 16 Οκτωβρίου σε τρεις χρωματισμούς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το βενζινοκίνητο Jeep Avenger;
Στην Ευρώπη το νέο Jeep Wrangler 2024
Mobility 2023: Το Jeep Avenger κερδίζει τις εντυπώσεις