Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντεξε τον τάρανδο το νέο Mazda CX-60; (+video)

Ελλάδα 20:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αντεξε τον τάρανδο το νέο Mazda CX-60; (+video)

ΝΕΑ

Αντεξε τον τάρανδο το νέο Mazda CX-60; (+video)

ΝΕΑ

Στη βραχύβια εμπορική του διαδρομή, το μεσαίο crossover της Mazda, έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, σε όλα τα επίπεδα αξιολόγησης.

Advertisement
Advertisement

Ομάδα δημοσιογράφων, αξιολόγησαν πρόσφατα την ευελιξία του Mazda CX-60, γύρω από τους κώνους και η έκδοση που δοκίμασαν ήταν η inline-six diesel.

Στην Ευρώπη, αυτός ο κινητήρας έχει κυβισμό 3,3 λίτρων, αποδίδει μέγιστη ισχύ 254 ίππων. Ο εξακύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και τετρακίνηση.

Με αυτή τη ρύθμιση, η Mazda θέλει το CX-60 να ανταγωνιστεί τις τρεις γερμανικές μάρκες premium στην κατηγορία των crossover μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τα Audi Q5 , Mercedes-Benz GLC και BMW X3.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν εξοπλισμένο με ζάντες 20 ιντσών και ελαστικά Toyo Proxes Sport σε μέγεθος 235/50. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η μόνη διαθέσιμη διάσταση τροχού για την κορυφαία κατηγορία Takumi.

Η ομάδα του km77.com κατάφερε να ξεπεράσει τους κώνους, χωρίς να χτυπήσει κανέναν από αυτούς, με ταχύτητα 77 χιλιομέτρων την ώρα, κάτι που ήταν ένα μάλλον εντυπωσιακό αποτέλεσμα, για ένα τόσο μεγάλο και βαρύ όχημα.

Advertisement

Ο οδηγός δοκιμής σημείωσε ότι το CX-60 δεν ήταν ακριβώς ευέλικτο, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε πραγματικά να αποτελεί έκπληξη, δεδομένων των διαστάσεων και του υψηλού κέντρου βάρους του. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ξεπερνά τα περισσότερα άλλα SUV της κατηγορίας.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Mazda CX-60 αναγνωρίζει τον οδηγό του (+video)
Οδηγούμε το Mazda CX-60 e-Skyactiv D στην Ισπανία
Oι τιμές του Mazda CX-60 στην Ελλάδα

 

 

Advertisement